Меню

Reflex

Reflex

Reflex е турска марка висококачествени сухи храни за кучета и котки. Рецептите са изготвени съвместно с водещи научни институти, а самите храни се произвеждат чрез най-съвременните технологии в бранша. Взети са предвид всички аспекти, важни за животните- пълноценност, специални нужди, вкус и високо качество на съставките, за да се постигне наистина балансирана, добра храна. И всичко това на достъпна цена! Това е причината Reflex да се радва на такава популярност и висока оненка вече повече от 5 години на местния пазар.


Марка: Reflex
Пълноценна храна от висок клас за израснали кучета с повишено физическо натоварване, с говеждо месо.Съдържанието на висококачествен протеин от говеждо в храната играе важна роля за набавянето на повече енергия за организма. Също така поддържа кръвните и нервните клетки в добро състояние.Благодарение..
97.50 лв.
Reflex Salmon & Rice Adult Dog - Пълноценна храна израснали кучета от всички породи със сьомга и ориз 15 кг
Най-продавани
Марка: Reflex
Пълноценна храна за израснали кучета от всички породи със сьомга и ориз.Наличието на рибен протеин в храната има положителен ефект върху кожата, също така подпомага помага контрола над теглото и укрепва ставите.Благодарение на добавените ленено семе и бирена мая , храната балансира правилно нивата н..
97.50 лв.
Reflex Chicken Adult Cat - Пълноценна храна за израснали котки от всички породи с пилешко месо 15 кг
Най-продавани
Марка: Reflex
Качествена и пълноценна храна за израснали котки висок клас от с пилешко месо от всички породи.Пилешкото месо съдържа лесно смилаем протеин и полезни аминокиселини. Те подпомат работата на защитните системи на организма и имат благоприятен ефект върху централната нервна система.Специално разработена..
108.00 лв.
Марка: Reflex
Пълноценна храна от висок клас за израснали кучета с агнешко месо и ориз от всички породи.Благодарение на добавените ленено семе и бирена мая , храната балансира правилно нивата на Омега 3 и 6 в организма и допринася за заздравяването на кожата и прави козината сияйна.Наличието на комплекса CitriSti..
97.50 лв.
Марка: Reflex
Пълноценна и балансирана първокласна храна за кучета, съдържаща агнешки протеин и зеленчуци, внимателно формулирана от диетолози за кучета, за да отговори на ежедневните хранителни нужди на израсналите кучета от всички породи.Благодарение на добавените ленено семе и бирена мая , храната балансира пр..
97.50 лв.
Марка: Reflex
Пълноценна храна за малки кучета с говеждо месо за бебета и подрастващи кученца от всички породи. Специално формулирана храна за кучета-бебета (до 12 месеца). Богата на протеин от говеждо месо и с оптимален баланс на мазнини, храната гарантира здравословното развитие на младия организъм.Благодарение..
97.50 лв.
Марка: Reflex
Пълноценна храна за израснали котки от всички породи със сьомга и аншоа.Витамините, мазнините и минералите, съдържащи се в аншоата имат съществено значение за здравето на котките. Високото ниво на витамин Д повишата костната плътност. А вкусът ѝ ще се хареса и на най-капризните екземпляри.Благодарен..
108.00 лв.
Reflex Sterilised Adult Cat - Специална храна за израснали кастрирани котки от всички породи с риба 15 кг
Скоро наличен
Марка: Reflex
Специална храна за котки от висок клас за всички породи израснали и кастрирани с риба.Наличието на рибен протеин в храната има положителен ефект върху кожата, също така подпомага помага контрола над теглото и укрепва ставите.Благодарение на добавените ленено семе и бирена мая , храната балансира пра..
108.00 лв.
Марка: Reflex
Висококачествена пълноценна храна за котенца от всички породи със пилешко.Пилешкото месо съдържа лесно смилаем протеин и полезни аминокиселини. Подпомагат работата на защитните сили на организма и имат благоприятен ефект върху централната нервна система.Фуражът е специално разработен от диетолози и ..
115.00 лв.
Марка: Reflex
Специално формулирана пълноценна и балансирана първокласна храна за кучета от дребни породи, включваща пилешки протеин, за да отговори на хранителните изисквания на малките породи кучета.Пилешкото месо съдържа лесно смилаем протеин и полезни аминокиселини. Те подпомат работата на защитните системи н..
97.50 лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)