Меню

Суха храна за котки 10 кг

Марка: Bravery
Пълноценна супер премиум храна за израснали котки от всички породи с херинга.Bravery е изцяло натурална храна. Няма добавени изкуствени оцветители, подсладители или консерванти! Поради отсъствието на каквито и да е зърнени култури и наличието на единствен първокласен протеин от херинга, храната е хи..
118.30 лв.
Марка: Bravery
Пълноценна супер премиум храна за израснали котки от всички породи със сьомга.Bravery е изцяло натурална храна. Няма добавени изкуствени оцветители, подсладители или консерванти! Поради отсъствието на каквито и да е зърнени култури и наличието на единствен първокласен протеин от сьомга, храната е хи..
118.30 лв.
Марка: Bravery
Пълноценна супер премиум храна за израснали котки от всички породи с пилешко месо.Bravery е изцяло натурална храна. Няма добавени изкуствени оцветители, подсладители или консерванти! Поради отсъствието на каквито и да е зърнени култури и наличието на единствен първокласен протеин от пилешко месо, хр..
118.30 лв.
Марка: Bravery
Пълноценна супер премиум храна за израснали кастрирани котки от всички породи с пилешко месо.Bravery е изцяло натурална храна. Няма добавени изкуствени оцветители, подсладители или консерванти! Поради отсъствието на каквито и да е зърнени култури и наличието на единствен първокласен протеин от пилеш..
118.30 лв.
Марка: Bravery
Пълноценна супер премиум храна за израснали кастрирани котки от всички породи с херинга.Bravery е изцяло натурална храна. Няма добавени изкуствени оцветители, подсладители или консерванти! Поради отсъствието на каквито и да е зърнени култури и наличието на единствен първокласен протеин от херинга, х..
118.30 лв.
Марка: Bravery
Пълноценна супер премиум храна за израснали кастрирани котки от всички породи със сьомга.Bravery е изцяло натурална храна. Няма добавени изкуствени оцветители, подсладители или консерванти! Поради отсъствието на каквито и да е зърнени култури и наличието на единствен първокласен протеин от сьомга, х..
118.30 лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)

Изборът на суха храна за котки не е лесен - днес на пазара има толкова много варианти. Те се различават по състав, баланс и разнообразие от съставки. За да изберете суха храна за вашата котка, трябва да вземете предвид хранителните нужди на котешкото семейство. Освен това е препоръчително да разберете различните видове на този продукт, предназначени за различните периоди от живота на котката ви.

Когато купувате суха храна, трябва да обърнете внимание преди всичко на количеството животински протеини в храната. Както знаем, котките са месоядни животни. Затова тези съставки трябва да се приемат при всяко хранене. Производителите на храни с ниско съдържание на мазнини обаче заменят животинските протеини с протеини, получени от растителни храни. За съжаление последиците от подобна диета могат да бъдат много неприятни, тъй като храносмилателният тракт на котката не е пригоден да усвоява растителни протеини.

Една качествена суха храна за котки винаги съдържа много месо и по-малко мазнини. Котките са месоядни животни, което означава, че се нуждаят от хранителни вещества само от животински продукти. Затова, когато избирате храна, обърнете внимание на нейния състав. То трябва да бъде с високо съдържание на протеини, умерено съдържание на мазнини и минимално съдържание на въглехидрати. Този баланс на съставките е оптимален за котките.

Една добра суха храна съдържа повече от 10 хранителни вещества, като витамини, минерали, мастни киселини и аминокиселини. Затова трябва да се спазва правилният баланс на съставките и калориите в сухата храна.

Прочитането на съдържанието, посочено на етикета на храната, е най-добрият начин да сравните различните храни за котки, за да направите правилния избор.

Представяме ви най-добрите сухи храни за котки до 10 кг.

Bravery Salmon Adult Cat - Пълноценна храна за израснали котки от всички породи със сьомга 7 кг

Пълноценна супер премиум храна за израснали котки от всички породи със сьомга.

Bravery е изцяло натурална храна. Няма добавени изкуствени оцветители, подсладители или консерванти. Поради отсъствието на каквито и да е зърнени култури и наличието на единствен първокласен протеин от сьомга, храната е хипоалергенна. Благодарение на балансираните си натурални съставки, Bravery осигурява идеална грижа и цялостно укрепване на тялото. С тази комбинация получаваме диета, максимално близка до тази, която вашата котка биха могли да получат в дивата природа.

Bravery Chicken Adult Cat - Пълноценна храна за израснали котки с пилешко 7 кг

Bravery Chicken Adult Cat е суха храна, предназначена за възрастни котки от всички породи, на възраст от около 1 година. Тя осигурява пълноценна и балансирана храна за вашите котки. Не съдържа зърнени култури (без глутен), освен това е монопротеинова храна, като винаги използва истинско месо като първа съставка. 100% натурална, хипоалергенна и богата на антиоксиданти.

BRAVERY винаги използва естествени, висококачествени съставки, всяка от които се анализира в лаборатория преди употреба.

Здравето и безопасността на нашите домашни любимци са единственият приоритет!

Bravery Salmon Sterilised Adult Cat - Пълноценна храна за израснали кастрирани котки от всички породи със сьомга 7 кг

Bravery Salmon Sterilized Adult Cat е суха храна, която се препоръчва като хранителен режим за всички породи възрастни кастрирани котки на възраст от около 1 година.

Спомага за поддържане на здравословното тегло на котката ви след кастрация благодарение на умереното енергийно съдържание и насърчава здравословната отделителна система, която често е крехка след операцията.

Осигурява пълноценна и балансирана храна за вашата котка, като първата съставка винаги е истинско месо.

Характеристики на сухата храна за котки Bravery Salmon Adult Sterilized Cat:

  • Направена със 100% натурални продукти, първокласни съставки
  • Подпомага поддържането на здравословно тегло на котката след кастрация
  • Насърчава здравата отделителна система
  • Продукт без зърнени култури (не съдържа глутен в състава си)
  • Хипоалергенна и монопротеинова
  • 100% прясно пилешко месо
  • Идеален за котки с чувствителност, алергии или непоносимост
  • Обогатен с естествени антиоксиданти
  • С високо съдържание на естествени протеини и ниско съдържание на въглехидрати
  • Без добавени изкуствени оцветители, аромати или консерванти