Меню

За нас

Ние сме Petfood.bg. Да, ние сме онлайн магазин, да, ние сме търговци, но преди всичко сме идея, мисия, цел.
Екипът ни, макар и малък, е съставен от хора с разнообразна биография, обединени от една страст - домашните любимци. Всеки от нас е бил пряко свързан с тях по един или друг начин.
Опитът ни в сферата включва отглеждане и обичане, развъдна дейност, ветеринарна медицина, търговия на едро и дребно с храни, изучаване на храненето и производствените процеси и др.
Това което ни свързва е любовта към четириноги и пернати, а това което ни обединява е мисията да подобрим културата на грижа за тях.
В бранша липсва много информация, а и съществува много грешна такава. Наложени са продукти, предлагани от огромни корпорации, за чиито скъпи реклами плаща потребителя. Разпространяват се митове и легенди, с цел заблуда на стопаните и сформиране на потребителско мениение, на база не наука, а маркетинг.
Нашата цел е да селектираме и предлагаме качествени продукти на разумни цени, но и да предоставяме колкото се може повече адекватна и полезна информация за стопани, така че сами да вземате информирани решения. По-голямата част от продуктите, които предлагаме са произведени от семейни фирми и в цената им не е включен голям процент маркетинг. Такива продукти печелят своите клиенти с качество и постоянство.
Уверени сме, че предлагаме добри храни във всеки ценови клас. Можете да сте сигурни, че независимо от бюджета си, с нас избирате добра грижа.

Ние сме приятели на най-добрия Ви приятел!