Меню

Снакс и забавление за малки животни

Марка: Little One
Снaк за всички малки бозайници. Клонки покрити с киви и ябълка,  не само са любимо лакомство за гризачи и зайци, но и полезно допълнение към диетата им. Лакомството ще помогне за износването на непрекъснато растящите зъби на животните и ще се превърне в източник на витамини и минерали, съдържащ..
7.00 лв.
Марка: Little One
Допълнителна храна и забавление за малки животни.Little One Stick е играчка за лечение, която е разработена специално за гризачи и зайци. Той е направен от ароматни ливадни треви и е покрит с един от трите вкусни топинга: цветя от невен, цветя от морков или слез.Благодарение на формата си пръчката щ..
3.80 лв.
Little One Tasty bowl from meadow grasses, assorted - Вкусни купички от ливадни треви 1 бр. 65 гр
Най-продавани
Марка: Little One
Вкусната купичка е играчка за лечение, която е разработена специално за гризачи и зайци. Направен е от ароматни ливадни треви и се състои от шест вкусни и полезни съставки: пащърнак, тиквички, ябълка, тиква, моркови и розови пъпки. Тази играчка ще забавлява вашия домашен любимец дълго време и ще слу..
3.30 лв.
Марка: Little One
Допълнителна храна за малки животни. Необичайната форма на тази снакс-играчка ще бъде основно забавление за Вашия домашен любимец. Освен това, животното ще може да изпилва постоянно растящите си зъби.Състав:Магданоз, пшеница, червено просо, растителни бипродукти.Аналитичен състав:Протеин: 10 %Мазнин..
6.90 лв.
Little One Vegetable Pizza - Зеленчукова пица за декоративни животни 1 бр. 55 гр
Скоро наличен
Марка: Little One
Пицата е едно от най-вкусните италиански ястия, популярни в цял свят. Little One Vegetable Pizza е създадена специално за декоративни домашни любимци.100% без зърнени храни,  без добавени захари, консерванти и оцветители. Това прави тази играчка-лакомство подходяща за закуска на вашия тревопасе..
7.00 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)