Меню

Willowy Gold

Willowy Gold

Willowy е испанска марка сухи храни за кучета и котки от най-висок клас. Тъй като е една от първите марки на пазара у нас, невероятното й съотношение между цена и качество е добре познато на няколко поколения кучета и котки. Безупречно качество на страхотна цена!


Willowy Gold Adult Cat - Пълноценна храна за израснали котки с пилешко и сьомга 10 кг
Най-продавани
Марка: Willowy Gold
Willowy Gold Adult Cat е храна за подрастващи котенца, богата на пилешко месо. Лесно се усвоява, подпомага правилния растеж и повишава жизнеността при малки котенца.Висока усвояемост и грижа за стомашно-чревния тракт.Витамини и минерали, грижещи се за здравословния растеж.Юка Шидигера - минимум непр..
75.00 лв.
Willowy Gold Adult Dog All Breeds - Пълноценна храна за израснали кучета 15 кг
Скоро наличен
Марка: Willowy Gold
Пълноценна супер премиум храна за израснали кучета от всички породи.Willowy Gold Adult All Breeds е висококачествена храна, която подобравя здравето и жизнеността на вашето куче.Добавените Омега 3, хондроитин и глюкозамин подхранват ставите, които са допълнително натоварени при големите кучета.Укреп..
65.00 лв.
Willowy Gold Adult Dog High Energy - Пълноценна храна за израснали кучета с повишена физическа активност 15 кг
Скоро наличен
Марка: Willowy Gold
Пълноценна супер премиум храна за израснали кучета с повишена физическа активност, с агнешко.Покрива нуждите за допълнителна енергия при продължителни упражнения, спорт и работа на активните кучета. Съдържа оптимални нива на мастни киселини, амино киселини и минерали, за да подпомага високото предст..
73.00 лв.
Willowy Gold Adult Dog Nature Salmon & Rice - Пълноценна храна за израснали кучета със сьомга и ориз 15 кг
Скоро наличен
Марка: Willowy Gold
Пълноценна храна със сьомга и ориз за израснали кучета чувствителни към кожни и храносмилателни проблеми. Willowy Gold Adult Dog Nature Salmon & Rice е пълноценна и лесно смилаема храна, която съдържа хранителните вещества, необходими за доброто здраве на вашето куче.Willowy Gold Adult Dog Natur..
73.00 лв.
Willowy Gold Adult Dog Reinforced Lamb & Rice - Пълноценна храна за израснали кучета с храносмилателни проблеми, с агнешко и ориз 15 кг
Скоро наличен
Марка: Willowy Gold
Пълноценна храна с агнешко и ориз за израснали кучета чувствителни към кожни и храносмилателни проблеми. Willowy Gold Lamb and Rice е пълноценна и лесно смилаема храна, която съдържа хранителните вещества, необходими за доброто здраве на вашето куче.Комбинацията от агнешко и ориз е доказано вкусна и..
78.00 лв.
Willowy Gold Cat Sterilised - Пълноценна храна за кастрирани котки 10 кг
Скоро наличен
Марка: Willowy Gold
Пълноценна супер премиум храна за израснали котки с пилешко и сьомга.Предназначена е за кастрирани котки от всички породи, но е подходяща и за котки, предразположени към наднормено тегло.Правилното съотношение от хранителни вещества се грижи за поддържане на оптимално тегло.Защитава здравето на урин..
60.00 лв.
Willowy Gold Kitten - Пълноценна храна за подрастващи котенца с пилешко и сьомга 10 кг
Скоро наличен
Марка: Willowy Gold
Willowy Gold Kitten е храна с пилешко и сьомга за подрастващи котенца богата на пилешко месо. Лесно се усвоява, подпомага правилния растеж и повишава жизнеността при малките котенца.Храната обогатена с витамини и минерали, грижещи се за здравословния растеж на малките котенца. Комбинираното дей..
60.00 лв.
Willowy Gold Puppy - Пълноценна храна за подрастващи кучета 15 кг
Скоро наличен
Марка: Willowy Gold
Пълноценна супер премиум храна за подрастващи кученца.Willowy Gold Puppy формулирана с оптимални нива на протеини, мазнини и въглехидрати, за да предостави здравословен растеж.Укрепва естествените защити на организма, чрез комбинация от пребиотици и антиоксиданти.Поддържа здравето на стомашно чревни..
75.00 лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)