Меню

Пастет за кучета

Apollo - Пастет за израснали кучета с 5 вида месо 300 гр
Най-продавани
Марка: Apollo
Пълноценна и балансирана храна за израснали кучета от всички породи с 5 вида месо. Внимателно формулирана от кучешки диетолози, за да може да отговори на хранителните изисквания на всички израснали кучета.Високото съдържание на месо осигурява лесно смилаем протеин и полезни аминокиселини. Освен, че ..
2.20 лв.
Apollo - Пастет за израснали кучета с говеждо и черен дроб 300 гр
Най-продавани
Марка: Apollo
Пълноценна и балансирана храна за израснали кучета от всички породи с говеждо и черен дроб.Внимателно формулирана от кучешки диетолози, за да може да отговори на хранителните изисквания на всички израснали кучета.Високото съдържание на месо осигурява лесно смилаем протеин и полезни аминокиселини. Ос..
2.20 лв.
Apollo - Пастет за израснали кучета с птиче и агнешко 300 гр
Най-продавани
Марка: Apollo
Пълноценна и балансирана храна за израснали кучета от всички породи с птиче и агнешко. Внимателно формулирана от кучешки диетолози, за да може да отговори на хранителните изисквания на всички израснали кучета.Високото съдържание на месо осигурява лесно смилаем протеин и полезни аминокиселини. Освен,..
2.20 лв.
Apollo - Пастет за израснали кучета с пуешко, говеждо и зеленчуци 300 гр
Най-продавани
Марка: Apollo
Пълноценна и балансирана храна за израснали кучета от всички породи с пуешко, говеждо и зеленчуци. Внимателно формулирана от кучешки диетолози, за да може да отговори на хранителните изисквания на всички израснали кучета.Високото съдържание на месо осигурява лесно смилаем протеин и полезни аминокисе..
2.20 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

Ароматната, богата и месна паста вероятно е привлякла вниманието на кученцето ви и го е накарала да подуши въздуха с надеждата да хапне нещо. Пастетът съдържа доста протеини, които са доста полезни за кучетата.

Лакомство или награда ?

Някои кучета са придирчиви в храненето. Повечето домашни любимци внимателно избират храната си и дори могат да гладуват около пълна купичка, ако не им харесва това, което им се предлага. Разбира се, много собственици са виновни за това, че се отдават на такива навици, но трябва да намерим изход. Днешният пазар предлага голямо разнообразие от лакомства за кучета, като повече от половината от тях са сухи храни. Последните са евтини, а условията за съхранение не са много сложни. Но много експерти в тази област препоръчват като алтернатива други храни за кучета - пастети. Различните формули и добавки я правят не само вкусна, но и полезна за домашните любимци. А опаковката на пастетите за кучета е значително по-удобна, което опростява процеса на хранене. Основното е да изберете правилната храна и да не се обърквате в цялото това разнообразие. Затова ви предлагаме на вашето внимание най-добрите пастети за кучета. Асортиментът ни включва популярни и качествени марки от пастети, отличаващи се с балансиран състав и привлекателен вкус за домашните любимци.

Какъв тип храна е пастетът за кучета ?

Всеки, който някога е ходил в магазин за домашни любимци (или е разглеждал рафтовете за храна за домашни любимци в супермаркетите), вероятно знае, че има суха и мокра храна за кучета. Пастетът е мокра храна. Консистенцията на пастетите за кучета е много подобна на познатия продукт, предназначен за хора. Много хора обичат пастет. Но популярността на пастета сред хората е само бледа сянка на тази сред кучетата. Ако искате да зарадвате домашния си любимец, купете му пастет. Приоритет за кучетата е пуешкото, пилешкото, говеждото месо. Много специалисти, не препоръчват за ежедневна храна свинското месо, защото е много мазно, и трудно за смилане от кучето. Страничните продукти ( сърце, черен дроб, бъбреци ) са богати не само на протеини, мазнини, но и на незаменими аминокиселини ( включително таурин ). Неотворени, те ще се съхраняват доста дълго време ( обикновено 24 месеца ). Въпреки това, след като бъде отворен, трябва да се уверите, че кучето изяжда пастета възможно най-бързо. Това се дължи на факта, че мократа храна не може да се съхранява дълго време, след като е била отворена. Често производителят изчислява количеството на продукта така, че да е достатъчно точно за едно хранене.

Какви видове и вкусове ще намерите в нашия онлайн магазин ?

Например, пастет за израснали кучета с 5 вида месо 300 гр – Apollo, е пълноценна и балансирана храна за израснали кучета от всички породи с 5 вида месо. Внимателно формулирана от кучешки диетолози, за да може да отговори на хранителните изисквания на всички израснали кучета. Високото съдържание на месо осигурява лесно смилаем протеин и полезни аминокиселини. Освен, че се грижат за добрата физическа форма, те подпомат работата на защитните системи на организма и имат благоприятен ефект върху централната нервна система.

А Almo Nature - пастет за кучета с риба, е приготвен със 100% съставки, които първоначално са годни за консумация от човека, сега се използват като храна за кучета, обогатен с минерали и витамини, за да гарантират, че вашето куче ще получава правилна балансирана диета. Консистенцията е като на пастет, който е идеален за кучета от всякаква порода и размер.