Меню

Блог RSS Feed

17 яну Вижте кое е най-удобното легло за куче - класация на 10 от най-добрите видове
0 150
Когато става въпрос за легла за кучета, няма универсален размер - немските догове и чихуахуа имат различни нужди, както и кученцата и възрастните кучета. За да намерите най-доброто легло за вашето куч..
15 яну Хотели за кучета - Списък с 10 най-добри хотела в София
0 187
Случвало се е на всички собственици на кучета: налага се да заминете на екскурзия или наближава отдавна планираната лятна почивка, а все още не сте решили на кого да оставите кучето си. Роднините ви ж..
10 яну Вижте кои са 15 от най-сладките породи малки кучета - Няма да повярвате на очите си.
0 45
Кучетата са интелигентни и лоялни създания, които могат да се превърнат в истински приятели. Такъв домашен любимец често е желан не само от децата, но и от възрастните. Но животът в малки апартаменти ..
06 яну Пълен списък с топ 20 сайтове за обяви за кучета в България
0 54
Търсите добър сайт за домашни любимци? Или най-популярният уебсайт за продажба и покупка на домашни любимци? Имате малки и искате да продадете куче или котка в сайт за онлайн обяви? Не сте сигурни в к..
08 дек Пълно ръководство за правилно хранене на кучето - 5 важни съвета
Administrator Petfood 0 674
"Правилно ли храня кучето си?" - Независимо дали сте начинаещ или опитен собственик, този въпрос може да ви занимава през целия живот на вашия домашен любимец. В крайна сметка бързо променящите се схв..
07 дек Мокра или суха котешка храна  - 6 топ съвета
0 265
Основният фактор, определящ здравето и доброто състояние на котките, е тяхното хранене. Затова е много важно да следите какво и кога ядат. Марките, специализирани в храни за котки, отчитат физиологият..
31 окт Какви са предимствата на висококачествената храна за котки?
0 319
Луксозна и лъскава опаковка не означава непременно, че вътре ще откриете висококачествена храна за котки. Също както добрият вкус и охотата, с която котката ви се храни, съвсем не се показателни за то..
28 окт Как да накараме котката да не драска дивани и мебели
0 298
Защо котката изпитва нужда да драска?Всеки ловец поддържа арсенала си в готовност за следващото голямо предизвикателство. Хищниците също поддържат форма и драскането е малка, но естествена част от жив..
17 окт Таблица за хранене на кучета, норми и как да храним правилно домашния си любимец
0 1070
Преди да си вземете куче, трябва да вземете решение не само за породата, пола и други характеристики, но и за разходите, свързани с отглеждането му. Трябва да сме сигурни, че можем да се справим не са..
14 окт Таблица за хранене на котки, информация спрямо тегло и възраст
0 2407
Средната продължителност на живота на домашната котка е 13 години. Правилните грижи за котките, балансираното хранене и посещенията при ветеринар могат да удължат този период до 18-20 години. Стомахът..
30 авг Какви са предимствата на висок клас кучешка храна ?
0 301
Всеки, който има щастието да нарече куче част от семейството си, знае колко е важно да го храни правилно с висококачествена храна, за да му осигури дълъг, здравословен и щастлив живот. Високият клас х..
28 авг Избор на храна за малки котки - Важни съвети
0 231
Едно от първите решения, които ще трябва да вземете при отглеждане на малко коте, е да изберете подходящ хранителен режим за него. Правилното хранене е един от най-важните аспекти за грижа за котето. ..
23 фев Как да храним куче с тенденции към напълняване?
0 2803
Онзи ден се обади клиентка, озадачена от бързото покачване на тегло на кучето ѝ. Оплака се, че питомеца ѝ бързо покачва килограми, независимо от усилията ѝ да го раздвижва повече след кастрацията. Сле..
28 авг Лов на митове в детайл: Пилешка мазнина, алергии и други заблуди.
0 945
КРАТКО ЗАКЛЮЧЕНИЕ (TLDR): Пилешката мазнина е видосъобразен естествен източник на животински мазнини, който по естествен път осигурява на домашните любимци есенциални мастни киселини, които те не мога..
19 май Как да сменим храната на любимеца си правилно
0 1496
Как да сменим храната на любимеца си правилноСлед дълго търсене най-сетне сте открили подходящата храна за Вашия любимец, но за Ваш ужас – не е достатъчно добра… животинката има диария или не я яде с ..
19 май Котките се привързват силно към стопаните
0 3000
Котките се привързват силно към хората – може би дори по-силно от кучетатаПовечето от нас смятат кучетата за лоялни компаниони, изпълнени с любов, а котките – за сладки зверчета, които ни „толерират“...
19 май Ползи за здравето
0 764
Домашните любимци и ползите за здравето на стопанитеДа, ние всички обичаме домашните си любимци. Те ни носят щастие всеки път щом общуваме с тях. Независимо далу у дома има куче, коте, птичка, малък г..
19 май Кастрирани котки
0 1286
Решението за кастрираните коткиДнес, на всеки стопанин на котка се препоръчва да я кастрира, защото може да има много ползи:Предотвратяване на нежелана бременност и респективно намаляване на котките б..
19 май Лов на митове (част 1)
0 518
Дори в ерата на интерната, голям процент от стопаните на домашни любимци са водени от неверни „митове“, които лесно могат да бъдат оборени от спеицалисти. Ние от Petfood.bg сме решени да се превърнем ..
19 май Състав и характеристики на храните за кучета и котки
0 1061
Разширяването на познанията за храненето на домашните любимци и технологиите за производство трансформира забележително индустрията за през последните години. В наши дни се забелязва, че любимците ни ..
Показва 1 до 20 от 20 (1 страници)

Електронен бюлетин