Menu
Your Cart

Блог RSS Feed

28 авг Лов на митове в детайл: Пилешка мазнина, алергии и други заблуди.
0 157
КРАТКО ЗАКЛЮЧЕНИЕ (TLDR): Пилешката мазнина е видосъобразен естествен източник на животински мазнини, който по естествен път осигурява на домашните любимци есенциални мастни киселини, които те не мога..
19 май Как да сменим храната на любимеца си правилно
0 952
Как да сменим храната на любимеца си правилноСлед дълго търсене най-сетне сте открили подходящата храна за Вашия любимец, но за Ваш ужас – не е достатъчно добра… животинката има диария или не я яде с ..
19 май Котките се привързват силно към стопаните
0 1957
Котките се привързват силно към хората – може би дори по-силно от кучетатаПовечето от нас смятат кучетата за лоялни компаниони, изпълнени с любов, а котките – за сладки зверчета, които ни „толерират“...
19 май Ползи за здравето
0 195
Домашните любимци и ползите за здравето на стопанитеДа, ние всички обичаме домашните си любимци. Те ни носят щастие всеки път щом общуваме с тях. Независимо далу у дома има куче, коте, птичка, малък г..
19 май Кастрирани котки
0 503
Решението за кастрираните коткиДнес, на всеки стопанин на котка се препоръчва да я кастрира, защото може да има много ползи:Предотвратяване на нежелана бременност и респективно намаляване на котките б..
19 май Лов на митове (част 1)
0 231
Дори в ерата на интерната, голям процент от стопаните на домашни любимци са водени от неверни „митове“, които лесно могат да бъдат оборени от спеицалисти. Ние от Petfood.bg сме решени да се превърнем ..
19 май Състав и характеристики на храните за кучета и котки
0 825
Разширяването на познанията за храненето на домашните любимци и технологиите за производство трансформира забележително индустрията за през последните години. В наши дни се забелязва, че любимците ни ..
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)