Меню

Блог RSS Feed

23 фев Как да храним куче с тенденции към напълняване?
0 2019
Онзи ден се обади клиентка, озадачена от бързото покачване на тегло на кучето ѝ. Оплака се, че питомеца ѝ бързо покачва килограми, независимо от усилията ѝ да го раздвижва повече след кастрацията. Сле..
28 авг Лов на митове в детайл: Пилешка мазнина, алергии и други заблуди.
0 515
КРАТКО ЗАКЛЮЧЕНИЕ (TLDR): Пилешката мазнина е видосъобразен естествен източник на животински мазнини, който по естествен път осигурява на домашните любимци есенциални мастни киселини, които те не мога..
19 май Как да сменим храната на любимеца си правилно
0 1166
Как да сменим храната на любимеца си правилноСлед дълго търсене най-сетне сте открили подходящата храна за Вашия любимец, но за Ваш ужас – не е достатъчно добра… животинката има диария или не я яде с ..
19 май Котките се привързват силно към стопаните
0 2299
Котките се привързват силно към хората – може би дори по-силно от кучетатаПовечето от нас смятат кучетата за лоялни компаниони, изпълнени с любов, а котките – за сладки зверчета, които ни „толерират“...
19 май Ползи за здравето
0 514
Домашните любимци и ползите за здравето на стопанитеДа, ние всички обичаме домашните си любимци. Те ни носят щастие всеки път щом общуваме с тях. Независимо далу у дома има куче, коте, птичка, малък г..
19 май Кастрирани котки
0 812
Решението за кастрираните коткиДнес, на всеки стопанин на котка се препоръчва да я кастрира, защото може да има много ползи:Предотвратяване на нежелана бременност и респективно намаляване на котките б..
19 май Лов на митове (част 1)
0 376
Дори в ерата на интерната, голям процент от стопаните на домашни любимци са водени от неверни „митове“, които лесно могат да бъдат оборени от спеицалисти. Ние от Petfood.bg сме решени да се превърнем ..
19 май Състав и характеристики на храните за кучета и котки
0 936
Разширяването на познанията за храненето на домашните любимци и технологиите за производство трансформира забележително индустрията за през последните години. В наши дни се забелязва, че любимците ни ..
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)