Меню

Блог RSS Feed

30 авг Какви са предимствата на висок клас кучешка храна ?
0 97
Всеки, който има щастието да нарече куче част от семейството си, знае колко е важно да го храни правилно с висококачествена храна, за да му осигури дълъг, здравословен и щастлив живот. Високият клас х..
28 авг Избор на храна за малки котки - Важни съвети
0 107
Едно от първите решения, които ще трябва да вземете при отглеждане на малко коте, е да изберете подходящ хранителен режим за него. Правилното хранене е един от най-важните аспекти за грижа за котето. ..
23 фев Как да храним куче с тенденции към напълняване?
0 2585
Онзи ден се обади клиентка, озадачена от бързото покачване на тегло на кучето ѝ. Оплака се, че питомеца ѝ бързо покачва килограми, независимо от усилията ѝ да го раздвижва повече след кастрацията. Сле..
28 авг Лов на митове в детайл: Пилешка мазнина, алергии и други заблуди.
0 791
КРАТКО ЗАКЛЮЧЕНИЕ (TLDR): Пилешката мазнина е видосъобразен естествен източник на животински мазнини, който по естествен път осигурява на домашните любимци есенциални мастни киселини, които те не мога..
19 май Как да сменим храната на любимеца си правилно
0 1383
Как да сменим храната на любимеца си правилноСлед дълго търсене най-сетне сте открили подходящата храна за Вашия любимец, но за Ваш ужас – не е достатъчно добра… животинката има диария или не я яде с ..
19 май Котките се привързват силно към стопаните
0 2593
Котките се привързват силно към хората – може би дори по-силно от кучетатаПовечето от нас смятат кучетата за лоялни компаниони, изпълнени с любов, а котките – за сладки зверчета, които ни „толерират“...
19 май Ползи за здравето
0 654
Домашните любимци и ползите за здравето на стопанитеДа, ние всички обичаме домашните си любимци. Те ни носят щастие всеки път щом общуваме с тях. Независимо далу у дома има куче, коте, птичка, малък г..
19 май Кастрирани котки
0 968
Решението за кастрираните коткиДнес, на всеки стопанин на котка се препоръчва да я кастрира, защото може да има много ползи:Предотвратяване на нежелана бременност и респективно намаляване на котките б..
19 май Лов на митове (част 1)
0 447
Дори в ерата на интерната, голям процент от стопаните на домашни любимци са водени от неверни „митове“, които лесно могат да бъдат оборени от спеицалисти. Ние от Petfood.bg сме решени да се превърнем ..
19 май Състав и характеристики на храните за кучета и котки
0 1001
Разширяването на познанията за храненето на домашните любимци и технологиите за производство трансформира забележително индустрията за през последните години. В наши дни се забелязва, че любимците ни ..
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)