Меню

Equilibrio

Equilibrio

От 2005 г. насам, в EQUILIBRIO, не сме щадили усилия да осигурим възможно най-доброто хранене във всяка хапка от нашите храни за кучета и котки. Всеки домашен любимец заслужава дълъг и здравословен живот и диетата играе основна роля за осигуряването на това. Благодарение на подобрените формули, базирани на научни доказателства, ние се грижим максимално за специфичните нужди на Вашите кучета и котки.

Макар да произлиза от Бразилия, EQUILIBRIO днес произвежда своите продукти в Европа (Франция) в съответствие с най-строгите разпоредби и са гарантирани без ГМО благодарение на строгия избор на суровини. Можете да бъдете сигурни, че с EQUILIBRIO  Вашият четириног приятел се радва на възможно най-безопасната храна всеки ден.


Марка: Equilibrio
Пълноценна супер премиум храна за израснали котки от всички породи спомагаща естествено отделяне на космените топки.Equilibrio Adult съдържа всички необходими хранителни вещества, за да осигури на вашата котка здравословната и балансирана диета, от която се нуждае.Специален бленд от фибри намалява н..
89.70 лв.
Марка: Equilibrio
Пълноценна супер премиум храна за израснали дългокосмести котки.Equilibrio Adult Cat Long Hair съдържа всички необходими хранителни вещества, за да осигури на вашата котка здравословната и балансирана диета, от която се нуждае.Високите нива на биотин (важни за синтеза на кератин), комбинирани с Омег..
96.50 лв.
Equilibrio Adult Cat Sterilized - Пълноценна храна за кастрирани израснали котки 7.5 кг
Най-продавани
Марка: Equilibrio
Пълноценна супер премиум храна за кастрирани котки от 1 до 7 годишна възраст.Equilibrio Sterilized за кастрирани котки или котки с наднормено тегло e формулирана с балансирани нива на протеини и мазнини, за да предостави контрол на теглото по здравословен път, като запазва всички важни хранителни ве..
96.50 лв.
Марка: Equilibrio
Пълноценна супер премиум храна за израснали кучета от средни породи - от 10 до 25 кг.Подхранва кожата и прави козината сияйна благодарение на комбинацията от Омега 3 и 6, цинк и биотин.Грижи се за оптималните форма и жизненост на кучето, благодарение на висококачествените съставки и правилно съотнош..
132.50 лв.
Марка: Equilibrio
Пълноценна супер премиум храна за израснали кучета от дребни и мини породи - до 10 кг.Храната е обоготана с витамини и микроелементи, които се грижат за дългия и здравословен живот на кучето.Висококачествените съставки и оптимален баланс на нутриенти осигуряват идеална форма и жизненост на кучето.Сп..
86.70 лв.
Марка: Equilibrio
Пълноценна супер премиум храна с агнешко месо за израснали кучета от всички породи, предразположени или страдащи от алергии.Основният протеин е от агнешко месо, което прави хранта изключително нежна към храносмилателната система. Това я прави подходяща при хранителни нетолерантности или алергии или ..
163.50 лв.
Марка: Equilibrio
Пълноценна супер премиум храна за израснали котки от всички породи със сьомга.Подходяща за котки с капризен апетит.Специален бленд от фибри намалява натрупването на космени топки в храносмилателния тракт.Заздравява кожата и прави козината искряща благодарение на подходящото количество Омега 3 и 6.За..
96.50 лв.
Марка: Equilibrio
Пълноценна супер премиум храна за израснали кучета от едри и гигантски породи - над 26 кг.Храната се грижи за мускулите на кучето и неговото оптимално тегло благодарение на висококачествени протеини, Л-карнитин и калориен контрол.Добавените Омега 3, хондроитин и глюкозамин подхранват ставите, които ..
132.50 лв.
Марка: Equilibrio
Нискокалорична супер премиум храна за контрол на теглото при израснали кучета от всички породи.Equilibrio Adult Dog Light е за кучета с наднормено тегло и e формулирана с балансирани нива на протеини и мазнини, за да предостави контрол на теглото по здравословен път, като запазва всички важни хранит..
127.90 лв.
Марка: Equilibrio
Пълноценна супер премиум храна за израснали кучета с чувствителни стомах или кожа и козина от всички породи.Храната заздравява кожата и прави козината искряща благодарение на подходящото количество Омега 3 и 6, цинк и биотин.Основният протеин на храната е сьомга, което я прави нежна към храносмилате..
163.50 лв.
Марка: Equilibrio
Пълноценна супер премиум храна за подрастващи котенца до 12 месеца от всички породи.Equilibrio Kitten е формулирана с оптимални нива на протеини, мазнини и въглехидрати, за да предостави здравословен растежОбогатена е с Омега 3 незаменими мастни киселини и комплекс от витамини и минерали, за да гара..
96.50 лв.
Марка: Equilibrio
Пълноценна супер премиум храна за подрастващи кученца от едри породи - с тегло в зряла възраст над 26 кг.Equilibrio Puppy е формулирана с оптимални нива на протеини, мазнини и въглехидрати, за да предостави здравословен растеж.Обогатена с Омега-3 мастни киселини, витамини и минерали, които се грижат..
138.50 лв.
Марка: Equilibrio
Пълноценна супер премиум храна за подрастващи кученца от средни породи - с тегло в зряла възраст между 10 и 25 кг.Equilibrio Puppy е формулирана с оптимални нива на протеини, мазнини и въглехидрати, за да предостави здравословен растеж.Обогатена с Омега-3 мастни киселини, витамини и минерали, които ..
138.50 лв.
Марка: Equilibrio
Пълноценна супер премиум храна за подрастващи кученца от дребни и мини породи.Equilibrio Puppy е формулирана с оптимални нива на протеини, мазнини и въглехидрати, за да предостави здравословен растеж.Обогатена с Омега-3 мастни киселини, витамини и минерали, които се грижат за здравия метаболизъм и п..
91.50 лв.
Показва 1 до 14 от 14 (1 страници)

Правилното и балансирано хранене е основният приоритет, при отглеждането на домашни любимци. Храната е от изключително важно значение за тяхното развитие, за поддържане здравето на техните стави, кожа, козина и зрение. Марката храни за домашни любимци „Еquilibrio“, предлага изключителна натурална храна, която е добре балансирана и съдържа всички необходими за здравето витамини, минерали и други полезни хранителни вещества. Така, всеки собственик осигуравя на своя домашен любимец храна, за един дълъг и здравословен живот.

За кого е подходяща

Храната „Еquilibrio“е подходяща за различните породи кучета и котки, като производителят е разработил специални рецепти, които са съобразени с размера,възрастта, активността и нуждите на животните. Това позволява на стопаните да изберат подходящата за своя домашен любимец храна, собразена с неговия хранителен режим, във всеки етап от неговото развитие. „Еquilibrio“ e подходяща за кучетата от най-малките до тези от средните и едрите породи, както и за подрастващите котенца и тези във вече зряла възраст. В гамата на „Еquilibrio“ са включени продукти, полезни и за животни, страдащи от различни алергии или храносмилателни проблеми. Ще намерите храна за капризни и за дългокосмести котки.

История

„Еquilibrio“ е създадена в Бразилия, където от 2005 година насам, полага всички усилия в разработването на различни формули и подобрения в производството на храна за кучета и котки. Изхождайки от това, че всеки домашен любимец заслужава истинска, и вкусна храна, за един дълъг и здравословен начин на живот и обосновавайки се на различни научни доказателства, компанията не щади време и средства, за да задоволи максимално нуждите на своите клиенти, включително и на тези, които са собственици на животни с по-специфични нужди. Днес „Еquilibrio“ е известна и на европейския пазар, като произвежда своите продукти във Франция, съобразявайки се с всички строги разпоредби. „Еquilibrio“ влагат в производството на храна за котки и кучета само добре подбрани и проверени суровини, които гарантирано са без ГМО, което означава, че тя е пълноценна, напълно натурална, безопасна и добре балансирана.

Основни съставки

В състава на храната „Еquilibrio“ влизат пилешко, агнешко месо и сьомга, които са основният източник на животински протеин. Освен тях в нея се съдържат още рибено масло, бирена мая, дехидратирани яйца и други. В състава на различните видове храни „Еquilibrio“ влизат и зъвнени култури, като ориз, царевица, пшеница, и други. Зеленчуците също намират своето място, като основно в нея има грах, пулп от цвекло, пулп от цикория, растителни влакнини, картофен пулп, екстракт от юка и други. Всички те спомагат за набавянето на необходимите витамини, минерали и аминокиселини, важни за доброто развитие и здравето на кучетата и котките.

Защо са полезни продуктите на „Еquilibrio“

Напълно натурална, пълноценна и добре балансирана, храната за кучета и котки „Еquilibrio“ спомага за поддържането на доброто здраве на домашните любимци и за набавянето на така необходимите им хранителни вещества. В нея се съдържат много животински и растителни протеини, както и минерали, като фосфор, цинк, желязо, манган, калций, мед, йод, селен и други. Продуктите на „Еquilibrio“ са богати и на антиоксиданти, Омега-3 и Омега-6 мастни киселини и на витамините А, В6 и D3. Някои от храните са с намалени нива на мазнини, но със запазени необходимите хранителни вещества и са предназначени за животните с наднормено тегло. Комбинацията от L-карнитин и фибри в тях спомагат за редуциране на мазнините и поддържането на оптимални килограми. Но с какво още са полезни храните на „Еquilibrio“?

  • MOS улесняват елиминирането на патогенни микроорганизми от чревния тракт и така действа положително върху чревния имунитет:
  • FOS стимулират развитието на полезната чревна микрофлора, което от своя страна води до подобравяне на чревния баланс и правилното функциониране на храносмилателната система;
  • Екстрактът от Юка спомага за намаляване на неприятните миризми от изпражненията;
  • Добавените в храните на „Еquilibrio“Омега-3 мастни киселини, хондроитин и глюкозамин подхранват ставите, което е изключително важно, особено при кучета с наднормено тегло;
  • Специален микс от фибри в някои от храните за котки, води до намаляване натрупването на косми в храносмилателния тракт;
  • Освен всичко друго, храната „Еquilibrio“има свойството да защитава функциите на уринарния тракт, като поддържа оптимални нива на pH;
  • Благодарение на комбинацията от Омега-3 и Омега-6 мастни киселини, цинк и биотин „Еquilibrio“ подхранва кожата на кучетата и котките и прави козината им здрава и лъскава;
  • Специална формула от пълноценна храна с агнешко месо е предназначена специално за кучета от всички породи, които са предразположени или страдат от различни алергии или кожни раздразнения. Освен това, агнешкото месо прави храната изключително нежна към храносмилателната система, което я прави иделна за кучета с чувствителен стомах или за тези, които са по-капризни към храната.
  • Формулата на „Еquilibrio“е хипоалегенна, което означава, че не съдържа телешко, соя и млечни продукти, които са най-често срещаните алергенни съставки за кучетата.

Освен всичко това, за доброто здраве на кучетата и котките е важно и спазването на инструкциите за хранене, съобразени с теглото на животното и с препоръчителната дневна доза храна. Обемът на порциите може да бъде променен и съобразен с възрастта, активността и хранителния им режим.