Меню

Equilibrio

Equilibrio

От 2005 г. насам, в EQUILIBRIO, не сме щадили усилия да осигурим възможно най-доброто хранене във всяка хапка от нашите храни за кучета и котки. Всеки домашен любимец заслужава дълъг и здравословен живот и диетата играе основна роля за осигуряването на това. Благодарение на подобрените формули, базирани на научни доказателства, ние се грижим максимално за специфичните нужди на Вашите кучета и котки.

Макар да произлиза от Бразилия, EQUILIBRIO днес произвежда своите продукти в Европа (Франция) в съответствие с най-строгите разпоредби и са гарантирани без ГМО благодарение на строгия избор на суровини. Можете да бъдете сигурни, че с EQUILIBRIO  Вашият четириног приятел се радва на възможно най-безопасната храна всеки ден.


Марка: Equilibrio
Пълноценна супер премиум храна за израснали котки от всички породи спомагаща естествено отделяне на космените топки.Equilibrio Adult съдържа всички необходими хранителни вещества, за да осигури на вашата котка здравословната и балансирана диета, от която се нуждае.Специален бленд от фибри намалява н..
89.70 лв.
Марка: Equilibrio
Пълноценна супер премиум храна за израснали дългокосмести котки.Equilibrio Adult Cat Long Hair съдържа всички необходими хранителни вещества, за да осигури на вашата котка здравословната и балансирана диета, от която се нуждае.Високите нива на биотин (важни за синтеза на кератин), комбинирани с Омег..
96.50 лв.
Equilibrio Adult Cat Sterilized - Пълноценна храна за кастрирани израснали котки 7.5 кг
Най-продавани Скоро наличен
Марка: Equilibrio
Пълноценна супер премиум храна за кастрирани котки от 1 до 7 годишна възраст.Equilibrio Sterilized за кастрирани котки или котки с наднормено тегло e формулирана с балансирани нива на протеини и мазнини, за да предостави контрол на теглото по здравословен път, като запазва всички важни хранителни ве..
96.50 лв.
Equilibrio Adult Dog Medium Breeds - Пълноценна храна за израснали кучета от средни породи 12 + 2 kg
Скоро наличен
Марка: Equilibrio
Пълноценна супер премиум храна за израснали кучета от средни породи - от 10 до 25 кг.Подхранва кожата и прави козината сияйна благодарение на комбинацията от Омега 3 и 6, цинк и биотин.Грижи се за оптималните форма и жизненост на кучето, благодарение на висококачествените съставки и правилно съотнош..
132.50 лв.
Марка: Equilibrio
Пълноценна супер премиум храна за израснали кучета от дребни и мини породи - до 10 кг.Храната е обоготана с витамини и микроелементи, които се грижат за дългия и здравословен живот на кучето.Висококачествените съставки и оптимален баланс на нутриенти осигуряват идеална форма и жизненост на кучето.Сп..
86.70 лв.
Марка: Equilibrio
Пълноценна супер премиум храна с агнешко месо за израснали кучета от всички породи, предразположени или страдащи от алергии.Основният протеин е от агнешко месо, което прави хранта изключително нежна към храносмилателната система. Това я прави подходяща при хранителни нетолерантности или алергии или ..
163.50 лв.
Марка: Equilibrio
Пълноценна супер премиум храна за израснали котки от всички породи със сьомга.Подходяща за котки с капризен апетит.Специален бленд от фибри намалява натрупването на космени топки в храносмилателния тракт.Заздравява кожата и прави козината искряща благодарение на подходящото количество Омега 3 и 6.За..
96.50 лв.
Марка: Equilibrio
Пълноценна супер премиум храна за израснали кучета от едри и гигантски породи - над 26 кг.Храната се грижи за мускулите на кучето и неговото оптимално тегло благодарение на висококачествени протеини, Л-карнитин и калориен контрол.Добавените Омега 3, хондроитин и глюкозамин подхранват ставите, които ..
132.50 лв.
Марка: Equilibrio
Нискокалорична супер премиум храна за контрол на теглото при израснали кучета от всички породи.Equilibrio Adult Dog Light е за кучета с наднормено тегло и e формулирана с балансирани нива на протеини и мазнини, за да предостави контрол на теглото по здравословен път, като запазва всички важни хранит..
127.90 лв.
Марка: Equilibrio
Пълноценна супер премиум храна за израснали кучета с чувствителни стомах или кожа и козина от всички породи.Храната заздравява кожата и прави козината искряща благодарение на подходящото количество Омега 3 и 6, цинк и биотин.Основният протеин на храната е сьомга, което я прави нежна към храносмилате..
163.50 лв.
Марка: Equilibrio
Пълноценна супер премиум храна за подрастващи котенца до 12 месеца от всички породи.Equilibrio Kitten е формулирана с оптимални нива на протеини, мазнини и въглехидрати, за да предостави здравословен растежОбогатена е с Омега 3 незаменими мастни киселини и комплекс от витамини и минерали, за да гара..
96.50 лв.
Equilibrio Puppy Large Breeds - Пълноценна храна за подрастващи кученца от едри породи 12 + 2 кг
Скоро наличен
Марка: Equilibrio
Пълноценна супер премиум храна за подрастващи кученца от едри породи - с тегло в зряла възраст над 26 кг.Equilibrio Puppy е формулирана с оптимални нива на протеини, мазнини и въглехидрати, за да предостави здравословен растеж.Обогатена с Омега-3 мастни киселини, витамини и минерали, които се грижат..
138.50 лв.
Марка: Equilibrio
Пълноценна супер премиум храна за подрастващи кученца от средни породи - с тегло в зряла възраст между 10 и 25 кг.Equilibrio Puppy е формулирана с оптимални нива на протеини, мазнини и въглехидрати, за да предостави здравословен растеж.Обогатена с Омега-3 мастни киселини, витамини и минерали, които ..
138.50 лв.
Марка: Equilibrio
Пълноценна супер премиум храна за подрастващи кученца от дребни и мини породи.Equilibrio Puppy е формулирана с оптимални нива на протеини, мазнини и въглехидрати, за да предостави здравословен растеж.Обогатена с Омега-3 мастни киселини, витамини и минерали, които се грижат за здравия метаболизъм и п..
91.50 лв.
Показва 1 до 14 от 14 (1 страници)