Меню

Rupp Goodies

Rupp Goodies
Марка: Rupp Goodies
Вкусни наденички с телешко месо, произведени по специална рецепта в Австрия. Идеален начин да покажете малко любов към Вашия косматко!Произведно с любов в АвстрияСъстав: Месо и животински субпродукти (95%, 24% от говеждо месо), растителни субпродукти, минерали.Аналитични съставки: Суров протеин 34%&..
5.79 лв.
Марка: Rupp Goodies
Хрупкави джоб гранулки с деликатен пълнеж. Идеални за споделяне на нежен момент с Вашата котка и изразяване на любов и грижа.Произведно с любов в АвстрияСъстав: Зърнени храни, месо и субпродукти (10% от пиле), масла и мазнини, екстракти от растителни протеини, риба и рибни субпродукти, мляко и млечн..
1.89 лв.
Марка: Rupp Goodies
Малки телешки пържолки, които ще задоволят вкуса и на най-взискателните четириноги гастрономи! Размерът им е идеален за тренировъчен снакс или пък просто да поглезите своя косматко между храненията.Произведно с любов в АвстрияСъстав: Месо и животински субпродукти (95%, 26% от говеждо месо), минерали..
4.75 лв.
Марка: Rupp Goodies
Меки солетки от месо с пилешко и черен дроб, които ще задоволят и най-капризните мустакати гастрономи. Идеален начин да кажете "Обичам те!" на Вашата котка.Произведно с любов в АвстрияСъстав: Месо и животински субпродукти (95%, 66% птиче и 20% черен дроб), мая, минерали.Аналитични съставки: Суров пр..
2.70 лв.
Goodies Soft Strips -Меки лентички с пилешко 200гр.
Скоро наличен
Марка: Rupp Goodies
Месни лентички с пилешко месо, които ще се харесат и на най-капризните четириноги. Могат да се използват при тренировки и обучение или просто като жест на привързаност всеки ден.Произведно с любов в АвстрияСъстав: Месо и животински субпродукти (20% от птици), зърнени храни, растителни субпродукти, м..
2.70 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)