Меню

Rio

Rio

Rio са немски продукти за птици от най-високо качество. Марката напълно покрива всички нужди за грижа както за домашните, така и за дивите птици. Всяка рецепта е научно обоснована и съобразена със специфичните нужди на отделните видове птици. Продуктите са обогатени с активни съставки, за да се осигурят най-добрите здраве и кондиция на Вашата птица.


Марка: Rio
Стерилизиран при температури над 1.200 C, пясъкът RIO гарантира, че клетката остава чиста и свежа. По-нататъшен хигиенен контрол се осигурява от екстракт от евкалипт, който притежава лечебни качества и е доказано, че има противовъзпалителни, антибактериални и дезинфекциращи свойства. Това е добър на..
9.00 лв.
Марка: Rio
Качествена и първокласна храна за вълнисти папагали. Тази храна съдържа богато разнообразие от витамини, минерали и аминокиселини, необходими за поддържане на здравето на птиците. Богато разнообразие от компоненти, специално подбрани, за да осигурят всички необходими хранителни вещества за дълъг и з..
3.50 лв.
Марка: Rio
Качествена пълноценна и балансирана храна за канарчета. Внимателно подбрани богати съставки, които осигуряват всички хранителни вещества, необходими за дълъг и здравословен живот. Тази рецепта е научно обоснована и осигурява всички хранителни нужди на канарчетата.Тази храна е създадена със специална..
3.70 лв.
RIO Daily feed for exotic birds - Пълноценна ежедневна храна за екзотични птици 500 гр
Скоро наличен
Марка: Rio
Висококачествена пълноценна и балансирана храна за екзотични птици. Внимателно подбрани богати съставки, които осигуряват всички хранителни вещества, необходими за дълъг и здравословен живот. Тази научно обоснована формула отговаря на всички хранителни нужди на птиците.Храната дава допълнителна сила..
4.20 лв.
RIO Daily feed for parakeets - Пълноценна ежедневна храна за средни папагали 500 гр
Най-продавани
Марка: Rio
Висококачествена пълноценна балансирана храна за папагали. Внимателно подбрани богати съставки, които осигуряват всички хранителни вещества, необходими за дълъг и здравословен живот. Тази научно обоснована формула отговаря на всички хранителни нужди на папагалите.Храната дава допълнителна сила и ене..
3.90 лв.
Марка: Rio
Първокласна пълноценна и балансирана храна за папагали. Богато разнообразие от компоненти, специално подбрани, за да осигурят всички необходими хранителни вещества за дълъг и здравословен живот. Рецептата е научно обоснована и отговаря на всички хранителни нужди на папагалите. Тази храна за птици е ..
8.50 лв.
RIO Daily feed for wild birds - Пълноценна ежедневна храна за диви птици 500 гр
Най-продавани
Марка: Rio
Качествена и пълноценна храна за диви птици. Храната е богата и разнообразна, съставена е от разнообразни  компоненти, специално подбрани, които осигуряват всички необходими хранителни вещества за дълъг и здравословен живот. Тази рецепта е научно обоснована като отговаря на всички хранителни ну..
4.90 лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)