Меню

Perfecto

Perfecto

Търсите ли висококачествени бисквити и снаксове за вашите любимци с много добро съотношение цена-качество? Тогава сте на правилното място!. Нашите бисквити и снаксове се състоят от балансирани рецепти и здравословни и натурални съставки като зеленчуци, минерали, месо, витамини и протеини. Убедете се сами в качеството на Perfecto като ги предложите на вашите любимци.


Perfecto Cat  Menu in Sauce Gefluegel/Leber  - Консерва за исрастнали котки с пилешко и дроб 400г.
Скоро наличен
Марка: Perfecto
Пълноценна храна с пилешко месо и дроб в сос гурме за израстнали котки от всички породи,  съдържаща витамини и минерали, необходими за оптималното развитие и състояние на вашата котка.Консервите са подходящи за ежедневна употреба.Не съдържа оцветители и консерванти.Състав:Месо и животински..
2.59 лв.
Perfecto Cat Creme Snack - Крем-снакс за котки 120 гр
Най-продавани
Марка: Perfecto
Хранителна добавка към пълноценното хранене на вашата котка.Крем-снаксът е съставен от 8 сашета по 15 гр. в кутия и представляват допълнителна храна за израснали котки.4* Домашни птици и черен дроб. 4* Сьомга. Давайки им от тази вкусна и лесно смилаема хранителна добавка, котките ще ви заобичат още ..
5.00 лв.
Марка: Perfecto
Хранителна добавка към пълноценното хранене на вашата котка.Крем-снаксът е съставен от 8 сашета по 15 гр. в кутия и представляват допълнителна храна за израснали котки.4* Колбас4* Сирене Давайки им от тази вкусна и лесно смилаема хранителна добавка, котките ще ви заобичат още повече!Състав:Месо и ме..
5.00 лв.
Perfecto Cat Haehnchen in Karottengelee  Pouch 100g- Беззърнен пауч с пилешко в желе от моркови 100гр
Най-нови
Марка: Perfecto
Пауч за израстнали котки от всички породи. Хапки в желе от моркови с пилешко месо. Допълнително обогатена с всички жизненоважни вещества, в това число витамини и микроелементи, гарантиращи най-доброто състояние и развитие на вашата котка.Не съдържа изкуствени оцветители и консерванти.100% живот..
1.39 лв.
Perfecto Cat Kalb in Tomatengelee Pouch 100g - Беззърнен пауч с телешко в доматено желе 100гр
Най-нови
Марка: Perfecto
Пауч за израстнали котки от всички породи. Хапки телешко месо в доматено желе. Допълнително обогатена с всички жизненоважни вещества, в това число витамини и микроелементи, гарантиращи най-доброто състояние и развитие на вашата котка.Не съдържа изкуствени оцветители и консерванти.100% животинск..
1.39 лв.
Perfecto Cat Menu  Lachs/Kabeljau 100g - Пастет за израстнали котки със сьомга и треска 100гр
Най-нови
Марка: Perfecto
Пастет за израстнали котки от всички породи със сьомга и треска. Допълнително обогатена с всички жизненоважни вещества, в това число витамини и микроелементи, гарантиращи най-доброто състояние и развитие на вашата котка.Не съдържа изкуствени оцветители и консерванти.100% животински протеин.Съст..
1.39 лв.
Perfecto Cat Menu Ente/Leber 100g - Пастет за израстнали котки с патешко и черен дроб 100гр
Най-нови
Марка: Perfecto
Пастет за израстнали котки от всички породи с патешко месо и черен дроб. Допълнително обогатена с всички жизненоважни вещества, в това число витамини и микроелементи, гарантиращи най-доброто състояние и развитие на вашата котка.Не съдържа изкуствени оцветители и консерванти.100% животински прот..
1.39 лв.
Perfecto Cat Menu Gefluegel 100g - Пастет за израстнали котки с пилешко 100гр
Най-нови
Марка: Perfecto
Пастет за израстнали котки от всички породи с пилешко месо. Допълнително обогатена с всички жизненоважни вещества, в това число витамини и микроелементи, гарантиращи най-доброто състояние и развитие на вашата котка.Не съдържа изкуствени оцветители и консерванти.100% животински протеин.Състав:Ме..
1.39 лв.
Perfecto Cat Menu Rind 100g - Пастет за израстнали котки с говеждо 100гр
Най-нови
Марка: Perfecto
Пастет за израстнали котки от всички породи с говеждо месо. Допълнително обогатена с всички жизненоважни вещества, в това число витамини и микроелементи, гарантиращи най-доброто състояние и развитие на вашата котка.Не съдържа изкуствени оцветители и консерванти.100% животински протеин.Състав:Ме..
1.39 лв.
Марка: Perfecto
Пауч за израстнали котки от всички породи. Хапки в собствен сос с пилешко и патешко месо. Допълнително обогатена с всички жизненоважни вещества, в това число витамини и микроелементи, гарантиращи най-доброто състояние и развитие на вашата котка.Не съдържа изкуствени оцветители и консерванти.100..
1.39 лв.
Марка: Perfecto
Пауч за израстнали котки от всички породи. Хапки в собствен сос с телешко и пуешко месо. Допълнително обогатена с всички жизненоважни вещества, в това число витамини и микроелементи, гарантиращи най-доброто състояние и развитие на вашата котка.Не съдържа изкуствени оцветители и консерванти.100%..
1.39 лв.
Марка: Perfecto
Пауч за израстнали котки от всички породи,  хапки в собствен сос със сьомга.Допълнително обогатена с всички жизненоважни вещества, в това число витамини и микроелементи, гарантиращи най-доброто състояние и развитие на вашата котка.Не съдържа изкуствени оцветители и консерванти.100% животински п..
1.39 лв.
Марка: Perfecto
Пауч за израстнали котки от всички породи,  хапки в собствен сос с  говеждо и пуешко месо.Допълнително обогатена с всички жизненоважни вещества, в това число витамини и микроелементи, гарантиращи най-доброто състояние и развитие на вашата котка.Не съдържа изкуствени оцветители и консервант..
1.39 лв.
Perfecto Cat Sauce Huhn/Truthahn Pouch 100g- Парченца в собствен сос със пилешко и пуешко 100гр
Най-нови
Марка: Perfecto
Пауч за израстнали котки от всички породи. Хапки в собствен сос с пилешко и пуешко месо. Допълнително обогатена с всички жизненоважни вещества, в това число витамини и микроелементи, гарантиращи най-доброто състояние и развитие на вашата котка.Не съдържа изкуствени оцветители и консерванти.100%..
1.39 лв.
Perfecto Cat Sauce Lachs/Scholle Pouch 100g- Парченца в собствен сос със минтай и писия100гр
Най-нови
Марка: Perfecto
Пауч за израстнали котки от всички породи. Хапки в собствен сос със минтай и писая. Допълнително обогатена с всички жизненоважни вещества, в това число витамини и микроелементи, гарантиращи най-доброто състояние и развитие на вашата котка.Не съдържа изкуствени оцветители и консерванти.100% живо..
1.39 лв.
Perfecto Cat Sauce Rind/Huhn Pouch 100g- Парченца в собствен сос със говеждо и пилешко 100гр
Най-нови
Марка: Perfecto
Пауч за израстнали котки от всички породи. Хапки в собствен сос със говеждо и пилешко месо. Допълнително обогатена с всички жизненоважни вещества, в това число витамини и микроелементи, гарантиращи най-доброто състояние и развитие на вашата котка.Не съдържа изкуствени оцветители и консерванти.1..
1.39 лв.
Показва 1 до 16 от 33 (3 страници)