Меню

INABA

INABA

Нашата история...

Oще през 1805 г., г -н Йошизо Инаба започва бизнес, за да осигури прясно уловена риба тон за семейства в Япония. Надграждайки устойчивото наследство в събирането на морски дарове, INABA се разклонява и към индустрията за храни за домашни любимци през 1958г.

Днес ние сме най -популярната марка първокласни лакомства за котки в Япония.

Гордеем се с предоставянето на супер премиум лакомства за котки и кучета, които се произвеждат в собствени съоръжения, сертифицирани от FDA. Те са изключително вкусни, нискокалорични, без зърно, с висока влажност и приготвени без консерванти или изкуствени оцветители.

Нашето пилешко се отглежда във ферми по естествен начин и под строг контрол. От своя страна, дивата риба тон е уловена устойчиво на голяма дълбочина, което ѝ позволява да бъде сертифицирана като безопасна за делфини.

Дори нашите опаковъчни материали имат специални свойства за блокиране на кислорода, които да запазят хранителната стойност и естествените качества на лакомствата.


Churu Bites Chicken - Рулца от пилешко с крем пълнеж от пилешко 3 бр. в пакет
Разпродаден
Марка: INABA
Рулца от пилешко с крем пълнеж от пилешко.Churu Bites са меки пилешки лакомства с форма на възглавница, подправени с естествени аромати, екстракт от зелен чай и витамин Е. Беззърнени храни, консерванти или изкуствени оцветители.Предимства:100% чисто и естествено отглеждано във фермата пилешко.Кремоо..
6.00 лв.
Churu Bites Chicken with chiken and cheese - Рулца от пилешко с крем пълнеж от пилешко и сирене 8 бр. в пакет
Разпродаден
Марка: INABA
Рулца от пилешко с крем пълнеж от пилешко.Два вкуса в една хапка. Малки лакомства от сочно пиле, пълни с луксозно кремообразно пюре Churu. Идеален за тренировки, скриване на хапчета или свързване с Вашето куче.Churu Bites са меки пилешки лакомства с форма на възглавница, подправени с естествени аром..
13.70 лв.
Churu Bites Chicken with Salmon - Рулца от пилешко с крем пълнеж от сьомга 8 бр. в пакет
Разпродаден
Марка: INABA
Рулца от пилешко с крем пълнеж от сьомга.Два вкуса в една хапка. Малки лакомства от сочно пиле, пълни с луксозно кремообразно пюре Churu. Идеален за тренировки, скриване на хапчета или свързване с Вашето куче.Churu Bites са меки пилешки лакомства с форма на възглавница, подправени с естествени арома..
13.70 лв.
Churu Bites Chicken with Tuna & Scallop Recipe - Рулца от пилешко с крем пълнеж от риба тон и миди 8 бр. в пакет
-50 %
Марка: INABA
Рулца от пилешко с крем пълнеж от риба тон и миди.Два вкуса в една хапка. Малки лакомства от сочно пиле, пълни с луксозно кремообразно пюре Churu. Идеален за тренировки, скриване на хапчета или свързване с Вашето куче.Churu Bites са меки пилешки лакомства с форма на възглавница, подправени с естеств..
6.85 лв. 13.70 лв.
Churu Bites Chicken with Tuna- Рулца от пилешко с крем пълнеж от пилешко 8 бр. в пакет
-50 % Разпродаден
Марка: INABA
Рулца от пилешко с крем пълнеж от риба тон.Два вкуса в една хапка. Малки лакомства от сочно пиле, пълни с луксозно кремообразно пюре Churu. Идеален за тренировки, скриване на хапчета или свързване с Вашето куче.Churu Bites са меки пилешки лакомства с форма на възглавница, подправени с естествени аро..
6.85 лв. 13.70 лв.
Churu Bites Tuna and Scallop - Рулца от пилешко с крем пълнеж от риба тон и миди 3 бр. в пакет
Разпродаден
Марка: INABA
Рулца от пилешко с крем пълнеж от риба тон и миди.Churu Bites са меки пилешки лакомства с форма на възглавница, подправени с естествени аромати, екстракт от зелен чай и витамин Е. Беззърнени храни, консерванти или изкуствени оцветители.Предимства:100% чисто и естествено отглеждано във фермата пилешк..
6.00 лв.
Churu Bites Tuna with Salmon - Рулца от пилешко с крем пълнеж от риба тон сьомга 3 бр. в пакет
Разпродаден
Марка: INABA
Рулца от пилешко с крем пълнеж от риба тон.Churu Bites са меки пилешки лакомства с форма на възглавница, подправени с естествени аромати, екстракт от зелен чай и витамин Е. Беззърнени храни, консерванти или изкуствени оцветители.Предимства:100% чисто и естествено отглеждано във фермата пилешко, дива..
6.00 лв.
Churu Chicken - Крем от пилешко 4 бр. в пакет
-50 %
Марка: INABA
Неустоимо крем-лакомство с пилешко.Тези вкусни лакомства за кучета са направени от 100% чиста и естествено дива риба тон или пиле, отгледано във ферма! Абсолютно беззърнени и без никакви консерванти. Имат високо съдържание на влажност съобразно котешките нужди. Може да ги изтискате от ръка за облизв..
3.00 лв. 6.00 лв.
Churu Chicken with Salmon - Крем от пилешко и сьомга 4 бр. в пакет
-50 %
Марка: INABA
Неустоимо крем-лакомство с пилешко и сьомга.Тези вкусни лакомства за кучета са направени от 100% чиста и естествено дива риба тон или пиле, отгледано във ферма! Абсолютно беззърнени и без никакви консерванти. Имат високо съдържание на влажност съобразно кучшките нужди. Може да ги изтискате от ръка з..
3.00 лв. 6.00 лв.
Churu Chicken with Tuna - Крем от пилешко и риба тон 4 бр. в пакет
-50 %
Марка: INABA
Неустоимо крем-лакомство с пилешко и риба тон.Тези вкусни лакомства за кучета са направени от 100% чиста и естествено дива риба тон или пиле, отгледано във ферма! Абсолютно беззърнени и без никакви консерванти. Имат високо съдържание на влажнПредимства:100% чисто и естествено отгледано във ферма пил..
3.00 лв. 6.00 лв.
Churu Juicy Bites Fish & Clam Recipe - Влажни лакомства с риба и миди 3 бр. в пакет
Разпродаден
Марка: INABA
Влажни лакомства с риба и мидиДва вкуса в една хапка. Малки лакомства, пълни с луксозно кремообразно пюре Churu. Идеален за тренировки, скриване на хапчета или свързване с Вашето куче.Churu Bites са меки пилешки лакомства с форма на възглавница, подправени с естествени аромати, екстракт от зелен чай..
6.90 лв.
Churu Juicy Bites Homestyle Broth & Calamari Recipe - Влажни лакомства с домашен бульон и калмари 3 бр. в пакет
Разпродаден
Марка: INABA
Влажни лакомства с домашен бульон и калмариДва вкуса в една хапка. Малки лакомства, пълни с луксозно кремообразно пюре Churu. Идеален за тренировки, скриване на хапчета или свързване с Вашето куче.Churu Bites са меки пилешки лакомства с форма на възглавница, подправени с естествени аромати, екстракт..
6.90 лв.
Churu Juicy Bites Scallop & Crab Recipe - Влажни лакомства с миди и раци 3 бр. в пакет
Разпродаден
Марка: INABA
Влажни лакомства с риби и рациДва вкуса в една хапка. Малки лакомства, пълни с луксозно кремообразно пюре Churu. Идеален за тренировки, скриване на хапчета или свързване с Вашето куче.Churu Bites са меки пилешки лакомства с форма на възглавница, подправени с естествени аромати, екстракт от зелен чай..
6.90 лв.
Churu Rolls  Chicken with Tuna cat - Лакомства във формата на клечки с пилешко и риба тон 4 бр. в пакет
-50 % Разпродаден
Марка: INABA
Лакомства във формата на клечки с пилешко и риба тонДва вкуса в една хапка. Малки лакомства от сочно пиле, пълни с луксозно кремообразно пюре Churu. Идеален за тренировки, скриване на хапчета или свързване с Вашето коте.Churu Bites са меки пилешки лакомства с форма на възглавница, подправени с естес..
3.00 лв. 6.00 лв.
Juicy Bites Shrimp & Seafood Recipe - Влажни лакомства със скариди и морска храна 3 бр. в пакет
Разпродаден
Марка: INABA
Влажни лакомства със скариди и морска хранаДва вкуса в една хапка. Малки лакомства, пълни с луксозно кремообразно пюре Churu. Идеален за тренировки, скриване на хапчета или свързване с Вашето куче.Churu Bites са меки пилешки лакомства с форма на възглавница, подправени с естествени аромати, екстракт..
6.90 лв.
Juicy Bites Tuna & Chicken Recipe - Влажни лакомства с риба тон и пилешко 3 бр. в пакет
Разпродаден
Марка: INABA
Полумокри лакомства с риба тон и пилешко.Два вкуса в една хапка. Малки лакомства от сочно пиле, пълни с луксозно кремообразно пюре Churu. Идеален за тренировки, скриване на хапчета или свързване с Вашето куче.Churu Bites са меки пилешки лакомства с форма на възглавница, подправени с естествени арома..
6.90 лв.
Показва 1 до 16 от 16 (1 страници)