Меню

Daya

Daya

Daya е немска марка висококачествени консервирани храни за котки. Богата гама от вкусни пастети и хапки от различни меса, на които и най-взискателните котки не могат да устоят! Цените им са достъпни, а котките ги обожават!


Daya Beef Adult Cat - Консерва за израснали котки с говеждо 400 гр
Най-продавани Скоро наличен
Марка: Daya
Daya Beef Adult Cat е пълноценна храна за израснали котки от всички породи с пилешко месо в сос гурме,съдържаща витамини и минерали необходими за оптималното развитие и състояние на вашата котка.Благодарение на балансираните си натурални съставки, храната осигурява идеална грижа и цялостно укрепване..
1.95 лв.
Daya Chicken Adult Cat - Консерва за израснали котки с пилешко 400 гр
Най-продавани Скоро наличен
Марка: Daya
Daya Chicken Adult Catе пълноценна храна за израснали котки от всички породи с пилешко месо в сос гурме, съдържаща витамини и минерали, необходими за оптималното развитие и състояние на вашата котка.Благодарение на балансираните си натурални съставки, храната осигурява идеална грижа и цялостно укреп..
1.95 лв.
Daya Game Adult Cat - Консерва за израснали котки с дивеч 400 гр
Най-продавани Скоро наличен
Марка: Daya
Daya Game Adult Cat е пълноценна храна за израснали котки от всички породи с дивечово месо в сос гурме, съдържаща витамини и минерали, необходими за оптималното развитие и състояние на вашата котка.Благодарение на балансираните си натурални съставки, храната осигурява идеална грижа и цялостно укрепв..
1.95 лв.
Daya Salmon & Tuna Adult Cat - Консерва за израснали котки със сьомга и риба тон 400 гр
Най-продавани Скоро наличен
Марка: Daya
Daya Salmon & Tuna Adult Cat е пълноценна храна за израснали котки от всички породи със сьомга и риба тон в сос гурме, съдържаща витамини и минерали, необходими за оптималното развитие и състояние на вашата котка.Благодарение на балансираните си натурални съставки, храната осигурява идеална гриж..
1.95 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)