Меню

BonaCibo

BonaCibo

BonaCibo е марка сухи храни от Super Premium или най-висок клас с ниско съдържание на зърнени култури (low grain). Благодарение на перфектно балансираните си формули и най-висококачествените съставки храните осигуряват идеална грижа за нашите четириноги приятели.


Марка: BonaCibo
BonaCibo Adult е пълноценна супер премиум храна за израснали котки от всички породи с пиле, аншоа и ориз , формулирана с оптимални нива на протеини, мазнини и въглехидрати, за да осигури енергия и жизненост през целия живот на котката.Обогатена е с антиоксиданти, витамини и растителни екстракти, за ..
49.90 лв.
Марка: BonaCibo
BonaCibo Adult Dog Form е пълноценна супер премиум храна за кучета от всички породи с наднормено тегло и над 9 годишна възраст.Обогатена с естествена хранителна добавка Phenomind™, за да предостави силен синергичен ефект върху паметта на кучетата.Приготвена е с пресни, висококачествени съставки, за ..
125.00 лв.
Марка: BonaCibo
BonaCibo Adult с агнешко и ориз e пълноценна супер премиум храна за котки. Тя също така е предназанчена и за израснали и капризни котки от всички породи. Формулирана с оптимални нива на протеини, мазнини и въглехидрати, за да осигури енергия и жизненост през целия живот на котката.Съдържа малко коли..
49.50 лв.
Марка: BonaCibo
BonaCibo Adult Dog с агнешко и ориз е пълноценна супер премиум храна за израснали кучета от всички породи.Обогатена с естествена хранителна добавка Phenomind™, за да предостави силен синергичен ефект върху паметта на кучетата.Тази храна е специално формулирана за възрастни кучета с вкусна комбинация..
125.00 лв.
Марка: BonaCibo
BonaCibo Adult с пилешко, аншоа и ориз за кастрирани котки или котки с наднормено тегло от всички породи.Формулирана с балансирани нива на протеини и мазнини, за да предостави контрол на теглото по здравословен път, като запазва всички важни хранителни вещества и страхотен вкус.Съдържа малко количес..
49.50 лв.
Марка: BonaCibo
BonaCibo Adult Dog Пилешко с аншоа и ориз е пълноценна супер премиум храна за израснали кучета от всички породи.Обогатена с естествена хранителна добавка Phenomind™, за да предостави силен синергичен ефект върху паметта на кучетата.Разработена с правинло съотношение на протеини, мазнини и въглехидра..
125.00 лв.
Марка: BonaCibo
BonaCibo Adult Dog High Energy e пълноценна супер премиум храна за израснали активни кучета от всички породи с пилешко , аншоа и ориз.Обогатена с естествена хранителна добавка Phenomind™, за да предостави силен синергичен ефект върху паметта на кучетата.Разработена е с повишени нива на протеини и ма..
125.00 лв.
Марка: BonaCibo
BonaCibo Puppy с пилешко, аншоа и ориз е пълноценна супер премиум храна за подрастващи кученца от всички породи.Формулирана с оптимални нива на протеини, мазнини и въглехидрати, за да предостави здравословен растеж.Формулата е хипоалегенна, тъй като не съдържа нито една от най-често срещаните алерге..
132.00 лв.
BonaCibo Kitten - Пълноценна храна за подрастващи котенца с пилешко,аншоа и ориз 1.5 кг
Скоро наличен
Марка: BonaCibo
BonaCibo Kitten с пиле, аншоа и ориз е пълноценна супер премиум храна за подрастващи котенца от всички породи.Формулирана с оптимални нива на протеини, мазнини и въглехидрати, за да предостави здравословен растеж.Обогатена е с Омега 3 незаменими мастни киселини и комплекс от витамини и минерали, за ..
15.00 лв.
Марка: BonaCibo
BonaCibo Puppy с агнешко и ориз е пълноценна супер премиум храна за подрастващи кученца от всички породи.Формулирана с оптимални нива на протеини, мазнини и въглехидрати, за да предостави здравословен растеж.Формулата е хипоалегенна, тъй като не съдържа нито една от най-често срещаните алергенни със..
132.00 лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)