Търсите добър сайт за домашни любимци? Или най-популярният уебсайт за продажба и покупка на домашни любимци? Имате малки и искате да продадете куче или котка в сайт за онлайн обяви? Не сте сигурни в кой форум е най-добре да публикувате съобщението си за продажба на котка или куче? Може би се интересувате от екзотични животни, но не знаете къде да ги купите или продадете? Тогава нашият указател е за вас! Въпреки това, ние твърдо стоим зад мнението си, че осиновяването от приют е най-доброто решение да се сдобиете с домашен любимец. Ние самите отглеждаме осиновено куче в офиса ????

Ако сте стигнали до тази страница, най-вероятно искате да разберете кои са актуалните сайтове за обяви, където можете да създадете или разгледате "обяви за домашни любимци". Досега сме направили малка, но много качествена селекция от сайтове, посветени на и работещи в тематичната категория на животните. Можете да публикувате обява в тези сайтове, за да продадете купите или осиновите животно, като не е задължително то да е домашен любимец.

И така, решавате да продадете, осиновите или купите животно. Ако вие сте развъдник за кучета или котки, несъмнено знаете как да го направите. Възможно е дори да имате списък с чакащи за новородени котенца и кученца! А ако сте на път да си вземете домашен любимец? Къде да си купите такъв? Не всички развъдници и приюти имат сайтове. На дали ще тръгнете да търсите приюти или развъдници просто така от адрес на адрес. И тогава ви хрумва идеята, че можете да получите адреса и цената на развъдника в интернет. Но тогава възниква въпросът в кой сайт трябва да отидете, за да видите оферти за домашни любимци за продажба или осиновяване. Решихме да ви помогнем с този въпрос и ви предлагаме списък с уебсайтове за обява за кучета и котки. Изберете си!

Почти всички подадени сайтове ви позволяват да добавяте обяви, като например продажба на домашни любимци, покупка на домашни любимци, обяви за изчезнали домашни любимци и т.н.

Представяме Ви пълен списък от 20 сайтове за обяви за кучета в България:

pethome.bg

Сайтът е създаден специално за публикуване на обяви за кучета, котки, риби, птици, морски свинчета и други животни за продажба, изгубени или търсещи стопани. Можете да публикувате обява или да намерите своя домашен любимец.

findupet.com

Специализиран сайт за публикуване на обяви за домашни любимци. Целта на сайта е да помогнат на всеки, който иска да продаде или да закупи, да подари или осинови домашен любимец. Сайтът има три секции: Обяви "Продавам", Обяви "Подарявам"и Обяви "Търся половинка".

pazarluk.com/sc/jivotki-kucheta

Pazarluk.com е сайт за публикуване на различни по вид обяви. Можете да намерите обяви за кучета, като изберете тази категория от менюто.

grad.bg/kucheta

В grad.bg има десетки обяви за продажба на кучета. Предлагат и функция за търсене по порода на животното.

pet4you.bg

pet4you.bg не е обикновен сайт за публикуване на обяви. Това е една платформа, където освен,че можете да публикувате и разгледате обяви, но и можете да прочетете нещо полезни за вашия домашен любимец. Включени са и други функционалности, разгледайте ги.

nox.bg

nox.bg е сайт за безплатни обяви. Ако искате да продадете или подарите куче, можете лесно и удобно да добавите обява, без лимит и регистрация. Ако искате да купите домашен любимец, тук ще намерите множество обяви.

lot.bg

lot.bg е сайт за различни обяви. Можете да намерите или публикувате такива и за кучета. Дизайнът на сайта е изключително прост, без допълнителни функционалности.

5bg.top

Продавалник 5bg.top предлага безплатни обяви без лимити. Публикувайте и промотирайте напълно безплатно вашите обяви, без ограничения.

obqvi.bg

Уебсайт за публикуване на обяви, които предоставят ценна информация и за клиенти, и за потребители. Можете да филтрирате обявите по райони, за да намерите най-близката животинка за вас.

hunting-marketplace.com

Ловен базар е сайт за обяви, предимно насочен към ловци. Но можете да намерите и обяви за всякакви кучета, не само ловни.

pets-adoption.com

Pets Adoption е създаден за да обедини на едно място доброволци от цяла България, които помагат на бездомни животни. На страниците на сайта всеки желаещ може да публикува снимки на своите животни, да търси помощ и да получава съвети. Сайтът е насочен към осиновяването на животни.

miau.bg

Миау.бг е платформа за домашни любимци. В нея са включени полезни статии и обяви за кучета и други домашни любимци.

olx.bg

Всички знаем ОЛХ. Сaйтът имa cпeциaлнa ceĸция зa домашни любимци и по конкретно за кучета, ĸъдeтo мoжeтe дa oтĸpиeтe гoлямo paзнooбpaзиe oт пopoди. Ще намерите както обяви от хора, така и такива от развъдници и магазини.

alo.bg

Предимството при alo.bg е, че в категорията Домашни Любимци има и секция Подарява, а дори и Търси се. Има също и Купува, та ако не намирате каквото търсите, можете да пробвате по обратния начин чрез публикуване на обява и някой може да се свърже с вас.

bazar.bg

Търсачката на bazar.bg позволява да разглеждате обяви по различни породи.

bezplatno.net

Сайтът предлага много допълнителни критерии за търсене, които определено биха помогнали на повечето хора.

zor.bg

Сайтът е пълен с обяви за разнообразни породи, повечето за малки кученца и предимно от по-популярните в момента породи.

bezdom.info

Сайт за осиновяване. В този сайт можете да намерите както малки, така и големи кученца от цялата страна.

bansko.net/obiavi/kucheta

Името на сайта да не ви обърка : ) Този сайт има секция за публикуване на обяви за кучета.

Бонус места за обяви :

Накрая като бонус може да посочим и Фейсбук групите като място, където можете да намерите хиляди актуални обяви за кучета и котки от цялата страна.

Надяваме се, че сме били полезни и след малко насока от наша страна, ще успеете да откриете своя любимец. Има емоции, които само любимците могат да предизвикат у нас и е наистина жалко, че някои хора никога не успяват да ги изпитат. Не ги пропускайте!