Меню

Belize Premium

Belize Premium
Belize Active Adult Dog Chicken-Rice 15kg  - високоенергийна храна с пилешко месо и ориз за израснали кучета 15 кг
-15 %
Марка: Belize
Пълноценна храна с пилешко месо, подходяща за кучета с повишено физическо натоварване, навършили една година. Укрепва имунната система.Дава допълнителна енергияУвеличава храносмилането и метаболизма на хранителните вещества чрез подобряване на чревната флора. Има естествен антиоксидантен е..
95.20 лв. 112.00 лв.
Belize Adult Dog Salmon-Rice 15кг  - Пълноценна храна със сьомга и ориз за израснали кучета от средни и едри породи 15 кг.
-15 %
Марка: Belize
Висококачествена храна за кучета от всички породи със сьомга и ориз.Комплексът от органични витамини, минерали и суроватъчен протеин правят тази храна силен имуностимулатор, като съшо така помагат за правилното развитие на мускулите, органите и нервната система.Благодарение на добавените ленено семе..
95.63 лв. 112.50 лв.
Belize Junior Chicken Rice15kg  - Пълоценна храна за подрастващи кучета с пилешко и ориз от средни и едри породи 15 кг
-15 %
Марка: Belize
Пълноценна храна с пилешко и ориз за подрастващи кученца от средни и едри породи.  Увеличава храносмилането и метаболизма на хранителните вещества чрез подобряване на чревната флора.Има естествен антиоксидантен ефект. С витамини А и Е за укрепване на имунитета. С калций и фосфор ..
95.20 лв. 112.00 лв.
Belize Sterilized-Light Adult Dog 15kg  - Пълноценна нискокалорична храна за кастрирани кучета от средни и едри породи с пилешко и ориз 15 кг
-15 %
Марка: Belize
Пълноценна нискокалорична храна, подходяща за кастрирани или кучета с наднормено тегло от средни и едри породи.Помага за поддържане или намаляване на теглото на вашето куче, без да го лишава от необходимите хранителни вещества за ежедневните му нужди.Спомага за превръщането на телесните мазнини в му..
95.63 лв. 112.50 лв.
Belize Adult Cat Chicken-Duck 15kg - Пълноценна храна за израснали котки от всички породи с пилешко 15 кг
-15 % Скоро наличен
Марка: Belize
Пълноценна супер премиум храна за израснали котки от всички породи с пилешко и патешко.Коригираните нива на протеини и мазнини помагат за поддържане на идеално телесно тегло и мускулна маса. Храна, обогатена с L-карнитин, който помага за по-добро използване на енергията, осигурена от храната, и повт..
113.05 лв. 133.00 лв.
Belize Salmon Adult Cat - Пълноценна храна за израснали котки от всички породи със сьомга 15 кг
-15 %
Марка: Belize
Пълноценна супер премиум храна за израснали котки от всички породи със сьомга.Оптималното минерално съдържание, включително магнезий и натрий, и добавената червена боровинка със сигурност поддържат здравето на уринарната система.Спопмага за правилното фунциониране на зрениетоПо-добра козина и здрава..
113.05 лв. 133.00 лв.
Belize Sterilised Salmon-Rice Adult Cat 15kg- Пълноценна храна за израснали кастрирани котки от всички породи със сьомга и ориз 15 кг
-15 %
Марка: Belize
Пълноценна супер премиум храна за израстнали котки, която има високи нива на витамини и ниско съдържание на мазнини,  които спомагат за минимизиране на наддаването на тегло.Формулиран с минерали като калций, магнезий и фосфор, Belize подпомага поддържането на здравето на пикочната система ..
113.05 лв. 133.00 лв.
Belize Urinary Chicken,Duck Adult Cat 15kg  - Пълноценна храна за израснали котки от всички породи с пилешко,патешко  и с грижа за уринарния тракт 15 кг
-15 % Скоро наличен
Марка: Belize
Пълноценна супер премиум храна за израснали котки от всички породи с пилешко и с грижа за уринарния тракт.Пилешкото месо съдържа лесно смилаем протеин и полезни аминокиселини. Те подпомат работата на защитните системи на организма и имат благоприятен ефект върху централната нервна система.Комплексът..
113.05 лв. 133.00 лв.
Belize Adult Dog Chicken-Beef-Rice - Пълноценна храна за израснали кучета от всички породи с пилешко,говеждо и ориз 15 кг
-15 %
Марка: Belize
Пълноценна и балансирана храна за кучета от всички породи, включваща протеин от пилешко и говеждо, за да отговори на всички  хранителни изисквания.Благодарение на добавените ленено семе и бирена мая , храната балансира правилно нивата на Омега 3 и 6 в организма и допринася за заздравяването на ..
95.63 лв. 112.50 лв.
Belize Adult Mini Dog Chicken-Beef-Rice - Пълноценна храна за израснали кучета от дребни породи с пилешко,говеждо и ориз 15 кг
-15 %
Марка: Belize
Пълноценна и балансирана храна за кучета от мини и дребни породи, включваща протеин от пилешко и говеждо, за да отговори на хранителните изисквания на малките породи кучета.Благодарение на добавените ленено семе и бирена мая , храната балансира правилно нивата на Омега 3 и 6 в организма и допринася ..
95.63 лв. 112.50 лв.
Марка: Belize
Ежедневна храна за израснали кучета от всички породи, съдържаща витамини и минерали, необходими за оптимално доброто развитие и състояние на вашето куче.Състав:зърнени храни, месо и животински продукти, масла и мазнини, растителни продукти, минерали.Минерали: Калций, Фосфор, Натрий, Йод, Цинк, Мед, ..
79.00 лв.
Марка: Belize
Ежедневна храна обогатена с хранителни вещества и витамини, идеална за задоволяване на нуждите на всяка кастрирана котка.Минерали за поддържане на здрава пикочна системаФосфор за защита на зъбите и костите.Мастни киселини за красива и блестяща козина и здрава кожа.Фибри от растителен произход, които..
65.00 лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)