Меню

Athena

Athena

Athena е немска марка консервирани храни за котки с изключително качество. Гамата включва деликатесни пастети в алуминиева купичка и паучове от хапки в сос и в желе. Истинските съставки, използвани в приготвянето на храните, им придава страхотен вкус, който котките обожават!


Athena - Пастет за израснали котки с агнешко 100 гр
Най-продавани Скоро наличен
Марка: Athena
Пълноценна i balansirana храна за израснали котки от всички породи с агнешко.Внимателно формулирана от котешки диетолози, за да може да отговори на хранителните изисквания на всички израснали котки.Високото съдържание на месо осигурява лесно смилаем протеин и полезни аминокиселини. Освен, че се гриж..
1.10 лв.
Athena - Пастет за израснали котки с говеждо 100 гр
Най-продавани Скоро наличен
Марка: Athena
Пълноценна и балансирана  храна за израснали котки от всички породи с говеждо. Внимателно формулирана от котешки диетолози, за да може да отговори на хранителните изисквания на всички израснали котки.Високото съдържание на месо осигурява лесно смилаем протеин и полезни аминокиселини. Освен..
1.10 лв.
Athena - Пастет за израснали котки с морски риби и рак 100 гр
Най-продавани Скоро наличен
Марка: Athena
Пълноценна и балансирана храна за израснали котки от всички породи с морски риби и рак.Внимателно формулирана от котешки диетолози, за да може да отговори на хранителните изисквания на всички израснали котки.Високото съдържание на месо осигурява лесно смилаем протеин и полезни аминокиселини. Освен, ..
1.10 лв.
Athena - Пастет за израснали котки с птиче месо 100 гр
Най-продавани Скоро наличен
Марка: Athena
Пълноценна и балансирана храна за израснали котки от всички породи с птиче месо. Внимателно формулирана от котешки диетолози, за да може да отговори на хранителните изисквания на всички израснали котки.Високото съдържание на месо осигурява лесно смилаем протеин и полезни аминокиселини. Освен, че се ..
1.10 лв.
Athena Gelee - Пауч мултипак за котки в желе 12 х 100 гр
Най-продавани Скоро наличен
Марка: Athena
Пълноценен пауч за котки с различни вкусове в желе.Богата гама паучове от селектирани истински меса на порции от 100 грама в кутия /4вкуса х 3броя/:Говеждо и пилешко месо в деликатно желеПатешко и пуешко месо в деликатно желе Месо от домашни птици и черен дроб в деликатно желе Океански риби и скарид..
9.50 лв.
Athena Sauce - Пауч мултипак за котки в нежен сос 12 х 100 гр
Най-продавани Скоро наличен
Марка: Athena
Пълноценен пауч за котки с различни вкусове в нежен сос.Богата гама паучове от селектирани истински меса на порции от 100 грама в кутия /4вкуса х 3броя/: Сьомга и пъстърва в нежен сос Пилешко и телешко месо в нежен сос Говеждо месо и черен дроб в нежен сос Заешко и птиче месо в н..
9.50 лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)