Меню

Apollo

Apollo

Apollo са немски деликатесни пастети за кучета с изключително качество. Истинските меса, използвани в приготвянето им, придвата чуесен вкус, който четириногите обожават!


Apollo - Пастет за израснали кучета с 5 вида месо 300 гр
Най-продавани
Марка: Apollo
Пълноценна и балансирана храна за израснали кучета от всички породи с 5 вида месо. Внимателно формулирана от кучешки диетолози, за да може да отговори на хранителните изисквания на всички израснали кучета.Високото съдържание на месо осигурява лесно смилаем протеин и полезни аминокиселини. Освен, че ..
2.20 лв.
Apollo - Пастет за израснали кучета с говеждо и черен дроб 300 гр
Най-продавани Скоро наличен
Марка: Apollo
Пълноценна и балансирана храна за израснали кучета от всички породи с говеждо и черен дроб.Внимателно формулирана от кучешки диетолози, за да може да отговори на хранителните изисквания на всички израснали кучета.Високото съдържание на месо осигурява лесно смилаем протеин и полезни аминокиселини. Ос..
2.20 лв.
Apollo - Пастет за израснали кучета с птиче и агнешко 300 гр
Най-продавани
Марка: Apollo
Пълноценна и балансирана храна за израснали кучета от всички породи с птиче и агнешко. Внимателно формулирана от кучешки диетолози, за да може да отговори на хранителните изисквания на всички израснали кучета.Високото съдържание на месо осигурява лесно смилаем протеин и полезни аминокиселини. Освен,..
2.20 лв.
Apollo - Пастет за израснали кучета с пуешко, говеждо и зеленчуци 300 гр
Най-продавани
Марка: Apollo
Пълноценна и балансирана храна за израснали кучета от всички породи с пуешко, говеждо и зеленчуци. Внимателно формулирана от кучешки диетолози, за да може да отговори на хранителните изисквания на всички израснали кучета.Високото съдържание на месо осигурява лесно смилаем протеин и полезни аминокисе..
2.20 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)