Меню

Amity

Amity

Amity е испанска марка сухи храни за кучета и котки с чудесно качество. Внимателно селектираните съставки, богатата гама и страхотното съотношение между цена и качество правят Amity чудесен избор за ежедневна храна, когато бюджета е по-ограничен.


Amity Premium Chicken & Rice - Пълноценна храна за израснали кучета от всички породи с пилешко и ориз 15 кг
Скоро наличен
Марка: Amity
Amity Premium Chicken & Rice е висококачествена храна с чудесен вкус на пилешко и ориз, осигуряваща идеална грижа и цялостно укрепване тялото. Подходяща е за ежедневна употреба.Храната е обогатена с пребиотици и насърчава правилното функциониране на сърдечно-съдовата система и укрепването на опо..
64.50 лв.
Amity Premium High Performance - Пълноценна храна за израснали кучета с повишена физическа активност 15 кг
Скоро наличен
Марка: Amity
Amity Premium High Performance е висококачествена храна с чудесен вкус на пилешко и ориз, осигуряваща идеална грижа и цялостно укрепване тялото. Подходяща е за ежедневна употреба.Покрива нуждите за допълнителна енергия при продължителни упражнения, спорт и работа на активните кучета. Съдържа оптимал..
73.50 лв.
Amity Premium Iberian Pork - Пълноценна храна за израснали кучета с иберийско свинско 15 кг
Скоро наличен
Марка: Amity
Amity Premium Iberian Pork е висококачествена храна с чудесен вкус на иберийско свинско, осигуряваща идеална грижа и цялостно укрепване тялото. Подходяща е за ежедневна употреба.Храната е обогатена с пребиотици и насърчава правилното функциониране на сърдечно-съдовата система и укрепването на опорно..
64.50 лв.
Amity Premium Lamb & Rice - Пълноценна храна за израснали кучета с агнешко и ориз 15 кг
Скоро наличен
Марка: Amity
Amity Premium Lamb & Rice е висококачествена храна с чудесен вкус на агнешко и ориз, осигуряваща идеална грижа и цялостно укрепване тялото. Подходяща е за ежедневна употреба.Храната е обогатена с пребиотици и насърчава правилното функциониране на сърдечно-съдовата система и укрепването на опорно..
64.50 лв.
Amity Premium Salmon & Rice - Пълноценна храна за израснали кучета със сьомга и ориз 15 кг
Скоро наличен
Марка: Amity
Amity Premium Salmon & Rice е висококачествена храна с чудесен вкус на сьомга и ориз, осигуряваща идеална грижа и цялостно укрепване тялото. Подходяща е за ежедневна употреба.Храната е обогатена с пребиотици и насърчава правилното функциониране на сърдечно-съдовата система и укрепването на опорн..
80.60 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)