Menu
Your Cart

Суха храна за котки

Spectrum Low Grain Chicken, Turkey & Cranberry For Adult Cat - Пълноценна храна за израснали котки от всички породи с пилешко, пуешко и червена боровинка 2 кг
Най-продавани
Марка: Spectrum Low Grain
Пълноценна супер премиум храна за израснали котета от всички породи с пилешко, пуешко и червена боровинка 2 кг.Добавените семена от чия са богат източник на Омега 3, подобряват здравето на кожата и козината, укрепват функцията на мозъка и сърцето.Източник са на високоусвоими фибри, които спомагат за..
19.90 лв.
Марка: BonaCibo
Пълноценна супер премиум храна за израснали котки от всички породи с пилешко,аншоа ориз.BonaCibo Adult с пиле, аншоа и ориз e формулирана с оптимални нива на протеини, мазнини и въглехидрати, за да осигури енергия и жизненост през целия живот на котката.Обогатена е с антиоксиданти, витамини и растит..
42.50 лв.
Марка: Bravery
Пълноценна супер премиум храна за израснали котки от всички породи с пилешко месо.Bravery е изцяло натурална храна. Няма добавени изкуствени оцветители, подсладители или консерванти! Поради отсъствието на каквито и да е зърнени култури и наличието на единствен първокласен протеин от пилешко месо, хр..
31.90 лв.
Марка: Bravery
Пълноценна супер премиум храна за израснали котки от всички породи със сьомга.Bravery е изцяло натурална храна. Няма добавени изкуствени оцветители, подсладители или консерванти! Поради отсъствието на каквито и да е зърнени култури и наличието на единствен първокласен протеин от сьомга, храната е хи..
97.90 лв.
Марка: Equilibrio
Пълноценна супер премиум храна за израснали котки от всички породи спомагаща естествено отделяне на космените топки.Equilibrio Adult съдържа всички необходими хранителни вещества, за да осигури на вашата котка здравословната и балансирана диета, от която се нуждае.Специален бленд от фибри намалява н..
75.90 лв.
Марка: Equilibrio
Пълноценна супер премиум храна за израснали дългокосмести котки.Equilibrio Adult Cat Long Hair съдържа всички необходими хранителни вещества, за да осигури на вашата котка здравословната и балансирана диета, от която се нуждаеВисоките нива на биотин (важни за синтеза на кератин), комбинирани с Омега..
86.50 лв.
Марка: Equilibrio
Пълноценна супер премиум храна за кастрирани котки от 1 до 7 годишна възраст.Equilibrio Sterilized за кастрирани котки или котки с наднормено тегло e формулирана с балансирани нива на протеини и мазнини, за да предостави контрол на теглото по здравословен път, като запазва всички важни хранителни ве..
86.50 лв.
Reflex Plus Chicken Kitten - Пълноценна храна за подрастващи котки от всички породи с пилешко месо 1.5 кг
Най-продавани Скоро наличен
Марка: Reflex Plus
Пълноценна супер премиум храна за подрастващи котки с пилешко месо от всички породи.Пилешкото месо съдържа лесно смилаем протеин и полезни аминокиселини. Те подпомагат работата на защитните системи на организма и имат благоприятен ефект върху централната нервна система.Храната балансира правилно нив..
10.00 лв.
Reflex Plus Choosy With Salmon Adult Cat - Пълноценна храна за израснали котки от всички породи с капризен стомах 1.5 кг
Най-продавани
Марка: Reflex Plus
Пълноценна супер премиум храна за израснали котки от всички породи с капризен стомах.Подходяща за котки с капризен апетит.Специален бленд от фибри намалява натрупването на космени топки в храносмилателния тракт.Храната заздравява кожата и прави козината искряща благодарение на подходящото количество..
10.00 лв.
Reflex Plus Sterilised Chicken Adult Cat - Пълноценна храна за израснали кастрирани котки от всички породи с пилешко 1.5 кг
Най-продавани
Марка: Reflex Plus
Пълноценна супер премиум храна за израснали кастрирани котки от всички породи с пилешко.Регулира оптималното тегло на котките благодарение на оптималния микс от Л-карнитин и фибри.Защитава здравето на уринарния тракт, поддържайки оптималните нива на pH.Правилното съотношение от хранителни вещества с..
10.00 лв.
Reflex Plus Urinary Chicken Adult Cat - Пълноценна храна за израснали котки от всички породи с пилешко и с грижа за уринарния тракт 1.5 кг
Най-продавани
Марка: Reflex Plus
Пълноценна супер премиум храна за израснали котки от всички породи с пилешко и с грижа за уринарния тракт.Пилешкото месо съдържа лесно смилаем протеин и полезни аминокиселини. Те подпомат работата на защитните системи на организма и имат благоприятен ефект върху централната нервна система.Комплексът..
10.00 лв.
Марка: Spectrum Low Grain
Пълноценна супер премиум храна за израснали кoтки от всички породи със сьомга, аншоа и червена боровинка.Добавените семена от чия са богат източник на Омега 3, подобряват здравето на кожата и козината, укрепват функцията на мозъка и сърцето.Източник са на високоусвоими фибри, които спомагат за храно..
23.90 лв.
Spectrum Low Grain Salmon, Anchovy & Cranberry For Sterilised Cats - Пълноценна храна за кастрирани котки от всички породи със сьомга, аншоа и червена боровинка 2 кг
Най-продавани
Марка: Spectrum Low Grain
Пълноценна супер премиум храна за кастрирани котки от всички породи със сьомга, аншоа и червена боровинка.Добавените семена от чия са богат източник на Омега 3, подобряват здравето на кожата и козината, укрепват функцията на мозъка и сърцето.Източник са на високоусвоими фибри, които спомагат за хран..
24.90 лв.
Willowy Gold Adult Cat - Пълноценна храна за израснали котки с пилешко и сьомга 10 кг
Най-продавани
Марка: Willowy Gold
Пълноценна супер премиум храна за израснали котки с пилешко и сьомга.Благодарение на балансираните си съставки, храната осигурява идеална грижа и цялостно укрепване на тялото.Месото съдържа лесно смилаем протеин и полезни аминокиселини. Те подпомат работата на защитните системи на организма.Комплекс..
50.00 лв.
Марка: BonaCibo
Пълноценна супер премиум за израснали и капризни котки от всички породи с агнешко и ориз 5 кг.BonaCibo Adult с агнешко и ориз e формулирана с оптимални нива на протеини, мазнини и въглехидрати, за да осигури енергия и жизненост през целия живот на котката.Съдържа малко количество зърнени култури, ко..
42.50 лв.
Марка: BonaCibo
Пълноценна супер премиум храна за израснали кастрирани котки с наднормено тегло от всички породи.BonaCibo Adult с пилешко, аншоа и ориз за кастрирани котки или котки с наднормено тегло e формулирана с балансирани нива на протеини и мазнини, за да предостави контрол на теглото по здравословен път, ка..
42.50 лв.
Марка: Bravery
Пълноценна супер премиум храна за израснали котки от всички породи с пилешко месо.Bravery е изцяло натурална храна. Няма добавени изкуствени оцветители, подсладители или консерванти! Поради отсъствието на каквито и да е зърнени култури и наличието на единствен първокласен протеин от пилешко месо, хр..
97.90 лв.
Марка: Bravery
Пълноценна супер премиум храна за подрастващи котенца от всички породи с пилешко месо.Bravery е изцяло натурална храна. Няма добавени изкуствени оцветители, подсладители или консерванти! Поради отсъствието на каквито и да е зърнени култури и наличието на единствен първокласен протеин от пилешко месо..
34.90 лв.
Марка: Bravery
Пълноценна супер премиум храна за израснали кастрирани котки от всички породи с пилешко месо.Bravery е изцяло натурална храна. Няма добавени изкуствени оцветители, подсладители или консерванти! Поради отсъствието на каквито и да е зърнени култури и наличието на единствен първокласен протеин от пилеш..
97.90 лв.
Equilibrio Adult Cat Longevity All Breeds - Пълноценна храна за израснали котки от всички породи 2 кг
Скоро наличен
Марка: Equilibrio
Пълноценна супер премиум храна за израснали котки от всички породи.Equilibrio Adult Cat Longevity съдържа всички необходими хранителни вещества, за да осигури на вашата котка здравословната и балансирана диета, от която се нуждае.Удължава живота на котката благодарение на добавените антиоксиданти и ..
75.00 лв.
Equilibrio Adult Cat Reduced Calorie - Пълноценна нискокалорична храна за израснали котки от всички породи 7.5 кг
Разпродаден
Марка: Equilibrio
Пълноценна супер премиум храна за израснали котки с ниско съдържание на мазнини, подпомагаща контрола на теглото.Equilibrio Reduced Calorie e формулирана с балансирани нива на протеини и мазнини, за да предостави контрол на теглото по здравословен път, като запазва всички важни хранителни вещества и..
79.90 лв.
Марка: Equilibrio
Пълноценна супер премиум храна за израснали котки от всички породи със сьомга.Подходяща за котки с капризен апетит.Специален бленд от фибри намалява натрупването на космени топки в храносмилателния тракт.Заздравява кожата и прави козината искряща благодарение на подходящото количество Омега 3 и 6.За..
79.90 лв.
Марка: Equilibrio
Пълноценна супер премиум храна за подрастващи котенца до 12 месеца от всички породи.Equilibrio Kitten е формулирана с оптимални нива на протеини, мазнини и въглехидрати, за да предостави здравословен растежОбогатена е с Омега 3 незаменими мастни киселини и комплекс от витамини и минерали, за да гара..
81.00 лв.
Reflex Chicken Adult Cat - Пълноценна храна за израснали котки от всички породи с пилешко месо 15 кг
Скоро наличен
Марка: Reflex
Пълноценна храна от висок клас за израснали котки от с пилешко месо от всички породи.Пилешкото месо съдържа лесно смилаем протеин и полезни аминокиселини. Те подпомат работата на защитните системи на организма и имат благоприятен ефект върху централната нервна система.Специално разработена от диетол..
78.00 лв.
Показва 1 до 24 от 69 (3 страници)

Изборът на качествена котешка храна при нас е лесен - всички марки суха храна за котки, които предлагаме са изпитани и са се доказали през годините. Постарали сме се да предложим достатъчно богато разнообразие, което да покрие всички нужди, без да разводняваме гамата и да правим избора по-труден откоклкото трябва. Ще откриете всичко от базов клас до висок клас храни за котки, от храна за котки бебета до храна за възрастни котки, също и продукти за специални нужди - храна за котки с уринарни проблеми, храна за кастрирани котки, храна за капризни котки и още много други.