Menu
Your Cart

INABA

INABA

Нашата история...

Oще през 1805 г., г -н Йошизо Инаба започва бизнес, за да осигури прясно уловена риба тон за семейства в Япония. Надграждайки устойчивото наследство в събирането на морски дарове, INABA се разклонява и към индустрията за храни за домашни любимци през 1958г.

Днес ние сме най -популярната марка първокласни лакомства за котки в Япония.

Гордеем се с предоставянето на супер премиум лакомства за котки и кучета, които се произвеждат в собствени съоръжения, сертифицирани от FDA. Те са изключително вкусни, нискокалорични, без зърно, с висока влажност и приготвени без консерванти или изкуствени оцветители.

Нашето пилешко се отглежда във ферми по естествен начин и под строг контрол. От своя страна, дивата риба тон е уловена устойчиво на голяма дълбочина, което ѝ позволява да бъде сертифицирана като безопасна за делфини.

Дори нашите опаковъчни материали имат специални свойства за блокиране на кислорода, които да запазят хранителната стойност и естествените качества на лакомствата.

Churu Bites Chicken - Рулца от пилешко с крем пълнеж от пилешко 8 бр. в пакет
Най-нови
Марка: INABA
Рулца от пилешко с крем пълнеж от риба тон.Два вкуса в една хапка. Малки лакомства от сочно пиле, пълни с луксозно кремообразно пюре Churu. Идеален за тренировки, скриване на хапчета или свързване с Вашето куче.Churu Bites са меки пилешки лакомства с форма на възглавница, подправени с естествени аро..
13.70 лв.
Churu Bites Chicken with Salmon - Рулца от пилешко с крем пълнеж от сьомга 8 бр. в пакет
Най-нови
Марка: INABA
Рулца от пилешко с крем пълнеж от сьомга.Два вкуса в една хапка. Малки лакомства от сочно пиле, пълни с луксозно кремообразно пюре Churu. Идеален за тренировки, скриване на хапчета или свързване с Вашето куче.Churu Bites са меки пилешки лакомства с форма на възглавница, подправени с естествени арома..
13.70 лв.
Churu Bites Tuna - Рулца от пилешко с крем пълнеж от риба тон 3 бр. в пакет
Най-нови
Марка: INABA
Рулца от пилешко с крем пълнеж от риба тон.Churu Bites са меки пилешки лакомства с форма на възглавница, подправени с естествени аромати, екстракт от зелен чай и витамин Е. Беззърнени храни, консерванти или изкуствени оцветители.Предимства:100% чисто и естествено отглеждано във фермата пилешко и див..
6.00 лв.
Churu Bites Tuna with Salmon - Рулца от пилешко с крем пълнеж от риба тон сьомга 3 бр. в пакет
Най-нови
Марка: INABA
Рулца от пилешко с крем пълнеж от риба тон.Churu Bites са меки пилешки лакомства с форма на възглавница, подправени с естествени аромати, екстракт от зелен чай и витамин Е. Беззърнени храни, консерванти или изкуствени оцветители.Предимства:100% чисто и естествено отглеждано във фермата пилешко, дива..
6.00 лв.
Churu Chicken - Крем от пилешко 4 бр. в пакет
Най-нови
Марка: INABA
Неустоимо крем-лакомство с пилешко.Тези вкусни лакомства за кучета са направени от 100% чиста и естествено дива риба тон или пиле, отгледано във ферма! Абсолютно беззърнени и без никакви консерванти. Имат високо съдържание на влажност съобразно котешките нужди. Може да ги изтискате от ръка за облизв..
6.00 лв.
Churu Chicken with Salmon - Крем от пилешко и сьомга 4 бр. в пакет
Най-нови
Марка: INABA
Неустоимо крем-лакомство с пилешко и сьомга.Тези вкусни лакомства за кучета са направени от 100% чиста и естествено дива риба тон или пиле, отгледано във ферма! Абсолютно беззърнени и без никакви консерванти. Имат високо съдържание на влажност съобразно кучшките нужди. Може да ги изтискате от ръка з..
6.00 лв.
Churu Chicken with Tuna - Крем от пилешко и риба тон 4 бр. в пакет
Най-нови
Марка: INABA
Неустоимо крем-лакомство с пилешко и риба тон.Тези вкусни лакомства за кучета са направени от 100% чиста и естествено дива риба тон или пиле, отгледано във ферма! Абсолютно беззърнени и без никакви консерванти. Имат високо съдържание на влажност съобразно кучешките нужди. Може да ги изтискате от рък..
6.00 лв.
Churu Grilled Chicken in Chicken Broth - Пилешко филе в пиелшки бульон 25 гр.
Най-нови
Марка: INABA
100% гриловано пилешко филе опаковано във вкусен бульон от пилешко.Филетата са ръчно нарязани, а месото е от пилета, които се отглеждат във ферми. Абсолютно беззърнени, леко гриловани на скара и опаковани в бульон от морски дарове. Имат високо съдържание на влажност съобразно котешките нужди. Може д..
4.00 лв.
Churu Grilled Chicken in Crab Broth - Пилешко филе в бульон от рак 25 гр.
Най-нови
Марка: INABA
100% гриловано пилешко филе опаковано във вкусен бульон от рак.Филетата са ръчно нарязани, а месото е от пилета, които се отглеждат във ферми. Абсолютно беззърнени, леко гриловани на скара и опаковани в бульон от морски дарове. Имат високо съдържание на влажност съобразно котешките нужди. Може да хр..
4.00 лв.
Churu Juicy Bites Fish & Clam Recipe - Влажни лакомства с риба и миди 3 бр. в пакет
Най-нови Безплатно Разпродаден
Марка: INABA
Влажни лакомства с риба и мидиДва вкуса в една хапка. Малки лакомства, пълни с луксозно кремообразно пюре Churu. Идеален за тренировки, скриване на хапчета или свързване с Вашето куче.Churu Bites са меки пилешки лакомства с форма на възглавница, подправени с естествени аромати, екстракт от зелен чай..
0.00 лв.
Churu Juicy Bites Homestyle Broth & Calamari Recipe - Влажни лакомства с домашен бульон и калмари 3 бр. в пакет
Най-нови Безплатно Разпродаден
Марка: INABA
Влажни лакомства с домашен бульон и калмариДва вкуса в една хапка. Малки лакомства, пълни с луксозно кремообразно пюре Churu. Идеален за тренировки, скриване на хапчета или свързване с Вашето куче.Churu Bites са меки пилешки лакомства с форма на възглавница, подправени с естествени аромати, екстракт..
0.00 лв.
Churu Juicy Bites Scallop & Crab Recipe - Влажни лакомства с риби и раци 3 бр. в пакет
Най-нови Безплатно Разпродаден
Марка: INABA
Влажни лакомства с риби и рациДва вкуса в една хапка. Малки лакомства, пълни с луксозно кремообразно пюре Churu. Идеален за тренировки, скриване на хапчета или свързване с Вашето куче.Churu Bites са меки пилешки лакомства с форма на възглавница, подправени с естествени аромати, екстракт от зелен чай..
0.00 лв.
Churu Juicy Bites Shrimp & Seafood Recipe - Влажни лакомства със скариди и морска храна 3 бр. в пакет
Най-нови Безплатно Разпродаден
Марка: INABA
Влажни лакомства със скариди и морска хранаДва вкуса в една хапка. Малки лакомства, пълни с луксозно кремообразно пюре Churu. Идеален за тренировки, скриване на хапчета или свързване с Вашето куче.Churu Bites са меки пилешки лакомства с форма на възглавница, подправени с естествени аромати, екстракт..
0.00 лв.
Churu Juicy Bites Tuna & Chicken Recipe - Влажни лакомства с риба тон и пилешко 3 бр. в пакет
Най-нови Безплатно Разпродаден
Марка: INABA
Влажни лакомства с риба тон и пилешко.Два вкуса в една хапка. Малки лакомства от сочно пиле, пълни с луксозно кремообразно пюре Churu. Идеален за тренировки, скриване на хапчета или свързване с Вашето куче.Churu Bites са меки пилешки лакомства с форма на възглавница, подправени с естествени аромати,..
0.00 лв.
Churu Pops Chicken - Желиран снакс от пилешко 4 бр. в пакет
Най-нови
Марка: INABA
Сочно желе от пилешко.Тези вкусни лакомства за котки са направени от 100% чиста и естествено дива риба тон или пиле, отгледано във ферма! Абсолютно беззърнени и без никакви консерванти. Имат високо съдържание на влажност съобразно котешките нужди. Може да ги изтискате от ръка за облизване или като т..
6.00 лв.
Churu Pops Tuna - Желиран снакс с риба тон 4 бр. в пакет
Най-нови
Марка: INABA
Сочно желе от риба тон.Тези вкусни лакомства за котки са направени от 100% чиста и естествено дива риба тон или пиле, отгледано във ферма! Абсолютно беззърнени и без никакви консерванти. Имат високо съдържание на влажност съобразно котешките нужди. Може да ги изтискате от ръка за облизване или като ..
6.00 лв.
Показва 1 до 16 от 21 (2 страници)