Меню

Блог RSS Feed

31 окт Какви са предимствата на висококачествената храна за котки?
0 180
Луксозна и лъскава опаковка не означава непременно, че вътре ще откриете висококачествена храна за котки. Също както добрият вкус и охотата, с която котката ви се храни, съвсем не се показателни за то..
28 окт Как да накараме котката да не драска дивани и мебели
0 122
Защо котката изпитва нужда да драска?Всеки ловец поддържа арсенала си в готовност за следващото голямо предизвикателство. Хищниците също поддържат форма и драскането е малка, но естествена част от жив..
17 окт Таблица за хранене на кучета, норми и как да храним правилно домашния си любимец
0 202
Преди да си вземете куче, трябва да вземете решение не само за породата, пола и други характеристики, но и за разходите, свързани с отглеждането му. Трябва да сме сигурни, че можем да се справим не са..
14 окт Таблица за хранене на котки, информация спрямо тегло и възраст
0 496
Средната продължителност на живота на домашната котка е 13 години. Правилните грижи за котките, балансираното хранене и посещенията при ветеринар могат да удължат този период до 18-20 години. Стомахът..
30 авг Какви са предимствата на висок клас кучешка храна ?
0 241
Всеки, който има щастието да нарече куче част от семейството си, знае колко е важно да го храни правилно с висококачествена храна, за да му осигури дълъг, здравословен и щастлив живот. Високият клас х..
28 авг Избор на храна за малки котки - Важни съвети
0 191
Едно от първите решения, които ще трябва да вземете при отглеждане на малко коте, е да изберете подходящ хранителен режим за него. Правилното хранене е един от най-важните аспекти за грижа за котето. ..
23 фев Как да храним куче с тенденции към напълняване?
0 2700
Онзи ден се обади клиентка, озадачена от бързото покачване на тегло на кучето ѝ. Оплака се, че питомеца ѝ бързо покачва килограми, независимо от усилията ѝ да го раздвижва повече след кастрацията. Сле..
28 авг Лов на митове в детайл: Пилешка мазнина, алергии и други заблуди.
0 880
КРАТКО ЗАКЛЮЧЕНИЕ (TLDR): Пилешката мазнина е видосъобразен естествен източник на животински мазнини, който по естествен път осигурява на домашните любимци есенциални мастни киселини, които те не мога..
19 май Как да сменим храната на любимеца си правилно
0 1444
Как да сменим храната на любимеца си правилноСлед дълго търсене най-сетне сте открили подходящата храна за Вашия любимец, но за Ваш ужас – не е достатъчно добра… животинката има диария или не я яде с ..
19 май Котките се привързват силно към стопаните
0 2787
Котките се привързват силно към хората – може би дори по-силно от кучетатаПовечето от нас смятат кучетата за лоялни компаниони, изпълнени с любов, а котките – за сладки зверчета, които ни „толерират“...
19 май Ползи за здравето
0 703
Домашните любимци и ползите за здравето на стопанитеДа, ние всички обичаме домашните си любимци. Те ни носят щастие всеки път щом общуваме с тях. Независимо далу у дома има куче, коте, птичка, малък г..
19 май Кастрирани котки
0 1097
Решението за кастрираните коткиДнес, на всеки стопанин на котка се препоръчва да я кастрира, защото може да има много ползи:Предотвратяване на нежелана бременност и респективно намаляване на котките б..
19 май Лов на митове (част 1)
0 481
Дори в ерата на интерната, голям процент от стопаните на домашни любимци са водени от неверни „митове“, които лесно могат да бъдат оборени от спеицалисти. Ние от Petfood.bg сме решени да се превърнем ..
19 май Състав и характеристики на храните за кучета и котки
0 1030
Разширяването на познанията за храненето на домашните любимци и технологиите за производство трансформира забележително индустрията за през последните години. В наши дни се забелязва, че любимците ни ..
Показва 1 до 14 от 14 (1 страници)

Електронен бюлетин