Menu
Your Cart

Reflex

Reflex

Reflex е турска марка висококачествени сухи храни за кучета и котки. Рецептите са изготвени съвместно с водещи научни институти, а самите храни се произвеждат чрез най-съвременните технологии в бранша. Взети са предвид всички аспекти, важни за животните- пълноценност, специални нужди, вкус и високо качество на съставките, за да се постигне наистина балансирана, добра храна. И всичко това на достъпна цена! Това е причината Reflex да се радва на такава популярност и висока оненка вече повече от 5 години на местния пазар.

Марка: Reflex
Пълноценна храна от висок клас за израснали кучета с повишено физическо натоварване, с говеждо месо.Съдържанието на висококачествен протеин от говеждо в храната играе важна роля за набавянето на повече енергия за организма. Също така поддържа кръвните и нервните клетки в добро състояние.Благодарение..
75.00 лв.
Марка: Reflex
Пълноценна храна израснали кучета от всички породи със сьомга и ориз.Наличието на рибен протеин в храната има положителен ефект върху кожата, също така подпомага помага контрола над теглото и укрепва ставите.Благодарение на добавените ленено семе и бирена мая , храната балансира правилно нивата на О..
75.00 лв.
Марка: Reflex
Пълноценна храна от висок клас зa подрастващи кучeта от всички породи с говеждо месо 15 кгХраната е богата на протеин от говеждо месо и е оптимизиран мазнинния баланс, храната гарантира здравословното развитие на младия организъм. Обогатена с Омега 3, минерали и витамини, стимулиращи правилния метаб..
75.00 лв.
Reflex Chicken Adult Cat - Пълноценна храна за израснали котки от всички породи с пилешко месо 15 кг
Скоро наличен
Марка: Reflex
Пълноценна храна от висок клас за израснали котки от с пилешко месо от всички породи.Пилешкото месо съдържа лесно смилаем протеин и полезни аминокиселини. Те подпомат работата на защитните системи на организма и имат благоприятен ефект върху централната нервна система.Специално разработена от диетол..
78.00 лв.
Марка: Reflex
Пълноценна храна от висок клас за израснали кучета с агнешко месо и ориз от всички породи.Благодарение на добавените ленено семе и бирена мая , храната балансира правилно нивата на Омега 3 и 6 в организма и допринася за заздравяването на кожата и прави козината сияйна.Наличието на комплекса CitriSti..
75.00 лв.
Марка: Reflex
Пълноценна храна за израснали котки от всички породи със сьомга и аншоа.Витамините, мазнините и минералите, съдържащи се в аншоата имат съществено значение за здравето на котките. Високото ниво на витамин Д повишата костната плътност. А вкусът ѝ ще се хареса и на най-капризните екземпляри.Благодарен..
78.00 лв.
Марка: Reflex
Специална храна от висок клас за израснали кастрирани котки от всички породи с риба.Наличието на рибен протеин в храната има положителен ефект върху кожата, също така подпомага помага контрола над теглото и укрепва ставите.Благодарение на добавените ленено семе и бирена мая , храната балансира прави..
78.00 лв.
Reflex Kitten - Пълноценна храна за подрастващи котки от всички породи с пилешко месо 15 кг
Скоро наличен
Марка: Reflex
Пълноценна храна от висок клас за подрастващи котки с пилешко месо от всички породи.Пилешкото месо съдържа лесно смилаем протеин и полезни аминокиселини. Те подпомат работата на защитните системи на организма и имат благоприятен ефект върху централната нервна система.Специално разработена от диетоло..
85.00 лв.
Марка: Reflex
Пълноценна храна за кучета от дребни породи с пилешко.Специално формулирана пълноценна и балансирана първокласна храна за кучета, включваща пилешки протеин, за да отговори на хранителните изисквания на малките породи кучета.Пилешкото месо съдържа лесно смилаем протеин и полезни аминокиселини. Те под..
75.00 лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)