Меню

Best Clean

Best Clean

Best Clean е един от най-добрите бентонитни палнители за котешка тоалетна на пазара. Състои се от 100% калиброван бентонит с форма на топченца. Висококачествените аромати, които не дразнят и изключително силните абсорбиращи качества правят Best Clean чудесен избор за всеки дом с котки.


Best Clean Apple - Котешка тоалетна от бентонит с аромат на ябълка
Скоро наличен
Марка: Best Clean
Котешка тоалетна от бентонит от най-високо качество с аромат на ябълка.KittyMax Activated Carbon е изключително качествен и екологично чист продукт, съдържащ 100% ароматизиран бентонит, обогатен с аромат на ябълка. Комбинацията от двете съставки води до перфектното неутрализиране на миризмите. При к..
7.90 лв.
Best Clean Lemon - Котешка тоалетна от бентонит с аромат на лимон
Скоро наличен
Марка: Best Clean
Котешка тоалетна от бентонит от най-високо качество с аромат на лимон.KittyMax Activated Carbon е изключително качествен и екологично чист продукт, съдържащ 100% ароматизиран бентонит, обогатен с аромат на лимон. Комбинацията от двете съставки води до перфектното неутрализиране на миризмите. При кон..
7.90 лв.
Best Clean Levander - Котешка тоалетна от бентонит с аромат на лавандула
Скоро наличен
Марка: Best Clean
Котешка тоалетна от бентонит от най-високо качество с аромат на лавандула,KittyMax Activated Carbon е изключително качествен и екологично чист продукт, съдържащ 100% ароматизиран бентонит, обогатен с аромат на лавандула. Комбинацията от двете съставки води до перфектното неутрализиране на миризмите...
7.90 лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)