Menu
Your Cart

Athena

Athena

Athena е немска марка консервирани храни за котки с изключително качество. Гамата включва деликатесни пастети в алуминиева купичка и паучове от хапки в сос и в желе. Истинските съставки, използвани в приготвянето на храните, им придава страхотен вкус, който котките обожават!

Athena - Пастет за израснали котки с агнешко 100 гр
Най-продавани
Марка: Athena
Пълноценна храна за израснали котки от всички породи с агнешко.Напълно балансирана храна със съдържание на агнешко месо. Внимателно формулирана от котешки диетолози, за да може да отговори на хранителните изисквания на всички израснали котки.Високото съдържание на месо осигурява лесно смилаем протеи..
1.10 лв.
Athena - Пастет за израснали котки с говеждо 100 гр
Най-продавани
Марка: Athena
Пълноценна храна за израснали котки от всички породи с говеждо.Напълно балансирана храна със съдържание на говеждо месо. Внимателно формулирана от котешки диетолози, за да може да отговори на хранителните изисквания на всички израснали котки.Високото съдържание на месо осигурява лесно смилаем протеи..
1.10 лв.
Athena - Пастет за израснали котки с морски риби и рак 100 гр
Най-продавани
Марка: Athena
Пълноценна храна за израснали котки от всички породи с морски риби и рак.Напълно балансирана храна със съдържание на месо от морски риби и рак. Внимателно формулирана от котешки диетолози, за да може да отговори на хранителните изисквания на всички израснали котки.Високото съдържание на месо осигуря..
1.10 лв.
Athena - Пастет за израснали котки с птиче месо 100 гр
Най-продавани
Марка: Athena
Пълноценна храна за израснали котки от всички породи с птиче месо.Напълно балансирана храна със съдържание на месо от птици. Внимателно формулирана от котешки диетолози, за да може да отговори на хранителните изисквания на всички израснали котки.Високото съдържание на месо осигурява лесно смилаем пр..
1.10 лв.
Марка: Athena
Пълноценен пауч за котки с различни вкусове в желе.Богата гама паучове от селектирани истински меса на порции от 100 грама в кутия /4вкуса х 3броя/:Говеждо и пилешко месо в деликатно желеПатешко и пуешко месо в деликатно желе Месо от домашни птици и черен дроб в деликатно желе Океански риби и скарид..
9.50 лв.
Марка: Athena
Пълноценен пауч за котки с различни вкусове в нежен сос.Богата гама паучове от селектирани истински меса на порции от 100 грама в кутия /4вкуса х 3броя/: Сьомга и пъстърва в нежен сос Пилешко и телешко месо в нежен сос Говеждо месо и черен дроб в нежен сос Заешко и птиче месо в н..
9.50 лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)