Меню

Amigos

Amigos

Amigos е доказана марка деликатни хапчици в сос. Разнообразна гама консерви от селектирани, деликатни меса на порции от 415 и 1240 грама. Освен крехки и изключително вкусни, хапките са и пълноценни. Съдържат всички необходими хранителни вещества за доброто състояние и развитие на животните. За радост на вашите четириноги, консервите са подходящи за ежедневна употреба - могат да им се наслаждават всеки ден!


Amigos Beef Adult Cat - Консерва за израснали котки с говеждо 415 гр
Най-продавани
Марка: Amigos
Amigos Beef Adult Cat е пълноценна храна с говеждо месо в сос гурме за израснали котки от всички породи, съдържаща витамини и минерали, необходими за оптималното развитие и състояние на вашата котка.Благодарение на балансираните си натурални съставки, храната осигурява идеална грижа и цялостно укреп..
2.19 лв.
Amigos Beef Adult Dog - Консерва за израснали кучета с говеждо 1240 гр
Най-продавани
Марка: Amigos
Amigos Beef Adult Dog е пълноценна храна с говеждо месо в сос гурме за израснали кучета от всички породи, съдържаща витамини и минерали, необходими за оптималното развитие и състояние на вашата котка.Благодарение на балансираните си натурални съставки, храната осигурява идеална грижа и цялостно укре..
4.99 лв.
Amigos Game Adult Cat - Консерва за израснали котки с дивеч 415 гр
Най-продавани
Марка: Amigos
Amigos Game Adult Cat е пълноценна храна с дивечово месо в сос гурме от категория консервирана храна за котки. Тя е подходяща за израснали котки от всички породи, съдържаща витамини и минерали, необходими за оптималното развитие и състояние на вашата котка.Благодарение на балансираните си натурални ..
2.19 лв.
Amigos Game Adult Dog - Консерва за израснали кучета с дивеч 1240 гр
Най-продавани
Марка: Amigos
Amigos Game Adult Dog е пълноценна храна  с дивечово месо в сос гурме за израснали кучета от всички породи, съдържаща витамини и минерали, необходими за оптималното развитие и състояние на вашата котка.Благодарение на балансираните си натурални съставки, храната осигурява идеална грижа и ц..
4.99 лв.
Amigos Kitten Poultry - Консерва за подрастващи котенца с домашни птици 415 гр
Най-продавани
Марка: Amigos
Amigos Kitten Pultry е пълноценна храна с месо от домашни птици в сос гурме за подрастващи котенца от всички породи, съдържаща витамини и минерали, необходими за оптималното развитие и състояние на вашата котка.Благодарение на балансираните си натурални съставки, храната осигурява идеална грижа и ця..
2.19 лв.
Amigos Liver Adult Cat - Консерва за израснали котки с черен дроб 415 гр
Най-продавани
Марка: Amigos
Amigos Liver Adult Cat е пълноценна храна  с черен дроб в сос гурме. за израснали котки от всички породи, съдържаща витамини и минерали, необходими за оптималното развитие и състояние на вашата котка.Благодарение на балансираните си натурални съставки, храната осигурява идеална грижа ..
2.19 лв.
Amigos Poultry Adult Cat - Консерва за израснали котки с птици 415 гр
Най-продавани
Марка: Amigos
Amigos Poultry Adult Cat е пълноценна храна с дивечово месо в сос гурме за израснали котки от всички породи, съдържаща витамини и минерали, необходими за оптималното развитие и състояние на вашата котка.Благодарение на балансираните си натурални съставки, храната осигурява идеална грижа и цялостно у..
2.19 лв.
Amigos Poultry Adult Dog - Консерва за израснали кучета с птици 1240 гр
Най-продавани
Марка: Amigos
Amigos Poultry Adult Dog е пълноценна храна с птиче месо в сос гурме за израснали кучета от всички породи, съдържаща витамини и минерали, необходими за оптималното развитие и състояние на вашата котка.Благодарение на балансираните си натурални съставки, храната осигурява идеална грижа и цялостно укр..
4.99 лв.
Amigos Premium Pate - Пастет за котки с месо от домашни птици 400 гр
Най-продавани
Марка: Amigos
Amigos Premium пастет е балансирана, пълноценна храна с 60% месо, подходяща за ежедневна употреба.Допълнително обогатена с всички жизненоважни вещества, в това число витамини и микроелементи, гарантиращи най-доброто състояние и развитие на вашата котка.Състав:60% месо и животински субпродукти (40% п..
2.40 лв.
Amigos Premium Pate - Пастет за котки с телешко 400 гр
Най-продавани
Марка: Amigos
Amigos Premium пастет е балансирана, пълноценна храна с 60% месо, подходяща за ежедневна употреба.Допълнително обогатена с всички жизненоважни вещества, в това число витамини и микроелементи, гарантиращи най-доброто състояние и развитие на вашата котка.Amigos Premium Pate Beef е изискана консерва за..
2.40 лв.
Amigos Premium Pouch - Пълноценна храна за израснали котки, пилешко с черен дроб и пилешко с пуешко 400 гр
Най-продавани
Марка: Amigos
Amigos Premium пауч е балансирана, пълноценна храна с над 40% месо, подходяща за ежедневна употреба.Пакетът съдържа 4 пауча от селектирани меса по 100 грама - 2 х Пилешко с черен дроб и 2 х Пилешко с пуешко.Допълнително обогатена с всички жизненоважни вещества, в това число витамини и микроелементи,..
4.00 лв.
Amigos Premium Pouch - Пълноценна храна за израснали котки, с Говеждо и Агнешко 400 гр
Най-продавани
Марка: Amigos
Amigos Premium пауч е балансирана, пълноценна храна с над 40% месо, подходяща за ежедневна употреба.Пакетът съдържа 4 пауча от селектирани меса по 100 грама - 2 х Говеждо  и 2 х Агнешко.Допълнително обогатена с всички жизненоважни вещества, в това число витамини и микроелементи, гарантиращи най..
4.00 лв.
Amigos Puppy Poultry - Консерва за подрстващи кучета с домашни птици 415 гр
Най-продавани
Марка: Amigos
Amigos Puppy Pultry е пълноценна храна  с месо от домашни птици в сос гурме за подрастващи кученца от всички породи, съдържаща витамини и минерали, необходими за оптималното развитие и състояние на вашата котка.Благодарение на балансираните си натурални съставки, храната осигурява идеална ..
2.19 лв.
Показва 1 до 13 от 13 (1 страници)