Menu
Your Cart

Amigos

Amigos

Amigos е доказана марка деликатни хапчици в сос. Разнообразна гама консерви от селектирани, деликатни меса на порции от 415 и 1240 грама. Освен крехки и изключително вкусни, хапките са и пълноценни. Съдържат всички необходими хранителни вещества за доброто състояние и развитие на животните. За радост на вашите четириноги, консервите са подходящи за ежедневна употреба - могат да им се наслаждават всеки ден!

Amigos Beef Adult Cat - Консерва за израснали котки с говеждо 415 гр
Най-продавани
Марка: Amigos
Пълноценна консервирана храна с говеждо месо в сос гурме.Amigos Beef Adult Cat е пълноценна храна за израснали котки от всички породи, съдържаща витамини и минерали, необходими за оптималното развитие и състояние на вашата котка.Благодарение на балансираните си натурални съставки, храната осигурява ..
1.30 лв.
Марка: Amigos
Пълноценна консервирана храна с говеждо месо в сос гурме.Amigos Beef Adult Dog е пълноценна храна за израснали кучета от всички породи, съдържаща витамини и минерали, необходими за оптималното развитие и състояние на вашата котка.Благодарение на балансираните си натурални съставки, храната осигурява..
2.90 лв.
Марка: Amigos
Пълноценна премиум храна за израснали котки от всички породи с пилешко. Съдържа крехки и хрупкави гранулки с нежен пълнеж.Amigos Delicious Fish Adult Cats e формулирана с оптимални нива на протеини, мазнини и въглехидрати, за да осигури енергия и жизненост през целия живот на котката.Обогатена е с а..
58.50 лв.
Марка: Amigos
Пълноценна премиум храна за израснали котки от всички породи с риба. Съдържа крехки и хрупкави гранулки с нежен пълнеж.Amigos Delicious Fish Adult Cats e формулирана с оптимални нива на протеини, мазнини и въглехидрати, за да осигури енергия и жизненост през целия живот на котката.Обогатена е с анти..
58.50 лв.
Amigos Game Adult Cat - Консерва за израснали котки с дивеч 415 гр
Най-продавани
Марка: Amigos
Пълноценна консервирана храна с дивечово месо в сос гурме.Amigos Game Adult Cat е пълноценна храна за израснали котки от всички породи, съдържаща витамини и минерали, необходими за оптималното развитие и състояние на вашата котка.Благодарение на балансираните си натурални съставки, храната осигурява..
1.30 лв.
Amigos Game Adult Dog - Консерва за израснали кучета с дивеч 1240 гр
Най-продавани
Марка: Amigos
Пълноценна консервирана храна с дивечово месо в сос гурме.Amigos Game Adult Dog е пълноценна храна за израснали кучета от всички породи, съдържаща витамини и минерали, необходими за оптималното развитие и състояние на вашата котка.Благодарение на балансираните си натурални съставки, храната осигуряв..
2.90 лв.
Amigos Kitten Pultry - Консерва за подрастващи котенца с домашни птици 415 гр
Най-продавани
Марка: Amigos
Пълноценна консервирана храна с месо от домашни птици в сос гурме.Amigos Kitten Pultry е пълноценна храна за подрастващи котенца от всички породи, съдържаща витамини и минерали, необходими за оптималното развитие и състояние на вашата котка.Благодарение на балансираните си натурални съставки, хранат..
1.50 лв.
Amigos Liver Adult Cat - Консерва за израснали котки с черен дроб 415 гр
Най-продавани
Марка: Amigos
Пълноценна консервирана храна с черен дроб в сос гурме.Amigos Liver Adult Cat е пълноценна храна за израснали котки от всички породи, съдържаща витамини и минерали, необходими за оптималното развитие и състояние на вашата котка.Благодарение на балансираните си натурални съставки, храната осигурява и..
1.30 лв.
Amigos Poultry Adult Cat - Консерва за израснали котки с птици 415 гр
Най-продавани
Марка: Amigos
Пълноценна консервирана храна с дивечово месо в сос гурме.Amigos Poultry Adult Cat е пълноценна храна за израснали котки от всички породи, съдържаща витамини и минерали, необходими за оптималното развитие и състояние на вашата котка.Благодарение на балансираните си натурални съставки, храната осигур..
1.30 лв.
Amigos Poultry Adult Dog - Консерва за израснали кучета с птици 1240 гр
Най-продавани
Марка: Amigos
Пълноценна консервирана храна с птиче месо в сос гурме.Amigos Poultry Adult Dog е пълноценна храна за израснали кучета от всички породи, съдържаща витамини и минерали, необходими за оптималното развитие и състояние на вашата котка.Благодарение на балансираните си натурални съставки, храната осигуряв..
2.90 лв.
Amigos Premium Pate - Пастет за котки с месо от домашни птици 400 гр
Най-продавани
Марка: Amigos
Amigos Premium пастет е балансирана, пълноценна храна с 60% месо, подходяща за ежедневна употреба. Допълнително обогатена с всички жизненоважни вещества, в това число витамини и микроелементи, гарантиращи най-доброто състояние и развитие на вашата котка.Състав:60% месо и животински субпродукти (40% ..
1.89 лв.
Amigos Premium Pate - Пастет за котки с телешко 400 гр
Най-продавани
Марка: Amigos
Amigos Premium пастет е балансирана, пълноценна храна с 60% месо, подходяща за ежедневна употреба. Допълнително обогатена с всички жизненоважни вещества, в това число витамини и микроелементи, гарантиращи най-доброто състояние и развитие на вашата котка.Състав:60% месо и месни субпродукти /от които,..
1.89 лв.
Amigos Premium Pouch - Пълноценна храна за израснали котки, пилешко с черен дроб и пилешко с пуешко 400 гр
Най-продавани
Марка: Amigos
Amigos Premium пауч е балансирана, пълноценна храна с над 40% месо, подходяща за ежедневна употреба.Пакетът съдържа 4 пауча от селектирани меса по 100 грама - 2 х Пилешко с черен дроб и 2 х Пилешко с пуешко.Допълнително обогатена с всички жизненоважни вещества, в това число витамини и микроелементи,..
3.00 лв.
Amigos Puppy Pultry - Консерва за подрстващи кучета с домашни птици 415 гр
Най-продавани
Марка: Amigos
Пълноценна консервирана храна с месо от домашни птици в сос гурме.Amigos Puppy Pultry е пълноценна храна за подрастващи кученца от всички породи, съдържаща витамини и минерали, необходими за оптималното развитие и състояние на вашата котка.Благодарение на балансираните си натурални съставки, храната..
1.50 лв.
Показва 1 до 14 от 14 (1 страници)